Obavijesti

Show

Komentari 39

Ecija je bila vila koja je djelila milijune, sad traži svog princa

Ecija je bila vila koja je djelila milijune, sad traži svog princa
15

Ecija je 2014. debitirala kao voditeljica emisije 'Eurojackpot'. Do tad je sretne brojeve čitala Antonija Stupar Jurkin (37), koja je tad posao ostavila jer je trebala roditi sina Ivana, pa je otišla na rodiljski dopust.

VIDEO

Nikad nisam ništa osvojila na igrama na sreću, ali otkad sam dobila ovaj posao, počela sam smišljati kombinacije koje bi mogle biti dobitne, otkrila nam je Ecija Ivušić (33).

Naime, Ecija je 2014. debitirala kao voditeljica emisije 'Eurojackpot', koja se prikazuje na RTL-u. Do tad je sretne brojeve čitala Antonija Stupar Jurkin (37), koja je tad posao ostavila jer je trebala roditi drugo dijete, sina Ivana, pa je otišla na rodiljski dopust. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

05:16

- Upravo slavimo prvi rođendan ‘Eurojackpota’ u Hrvatskoj, a moja želja je da barem jednom u godini netko od naših sugrađana osvoji sve te silne milijune. Nadam se da ću mnogima biti dobra vila - smatrala je Ecija. Iako je tad priznala da nikad nije dobila novac na nagradnim igrama, voditeljica je znala na što bi ga potrošila.

- Kupila bih avionsku kartu za najudaljenije mjesto, dio bih dala u humanitarne svrhe, a s ostatkom bih se snašla, kao i svaka žena - rekla je tad bivša TV voditeljica. Prošle godine s djelovanjem je započela hrvatska radijska postaja koja pušta 'cajke', Extra FM, a Ecija Ivušić među prvima se pohvalila kako će raditi tamo. Međutim, njezina ljubav prema cajkama nije potrajala jer je za manje od godinu dana, Ecija prestala raditi na narodnjačkom radiju.

Ecija nakon prekida liječi rane? Ima novu frizuru i obilazi revije
Ecija nakon prekida liječi rane? Ima novu frizuru  i obilazi revije

- Nisam u programskom dijelu Extra FM-a već dva tjedna - rekla nam je Ecija koja više ne pušta pjesme cajkuše Jelene Karleuše, Saše Matića, Ace Lukasa, Seke Aleksić... Ecija, ipak, razloge i detalje napuštanja radnog mjesta ne želi otkriti. 

Ljetos je na društvenim mrežama svečano objavila vezu sa bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (33), no čini se da je ljubav u međuvremenu pukla. Ecija je izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira na vrhuncu svoje romanse s nogometašem, a Pokrivača na društvenim mrežama više ne prati.

Osim toga, bivša radijska voditeljica objavila je na društvenim mrežama fotografiju s prijateljicom i pjevačicom Nives Celzijus (37) te napisala 'modernu Pepeljugu'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila jednom prekrasna draga pametna divna žena koja se tijekom života puno trudila, ostvarivala i puno radila na sebi i općenito puno radila, da bi privređivala za svoju obitelj i sebe. Međuostalim da bi si mogla kupiti i Jimmy Choo cipele. Jednog dana došla je s taxijem (ne kočijom) na modnu reviju (ne bal) gdje ju je čekala frendica (ne princ). Sva sreća pa ju ta frendica voli bar jednako (ili čak i više) kao što bi ju volio neki njen princ i sva sreća pa nije izgubila cipelu na balu (ups, reviji), pa ju frendica nije morala tražiti po cijelom kraljevstvu (ups, Velesajmu), nego joj je samo pridržala cipelu koja ju je na trenutak žuljala. Jer tako bude kad te netko voli. Ne pusti te da pobjegneš i lutaš po kraljevstvu, nego je uvijek tu, uz tebe. I pridrži te kad te nešto žulja, boli, kad treba. Jer cipela jednom kad spadne, teško da će opet savršeno pristajat. Ipak se to događa samo u bajkama. I eto priče o našoj modernoj Pepeljugi. Divna, blista i voljena je. I frendica je uvijek tu, by her side. Hvala ti Nives što sam bila tvoj “princ” tu večer, a frendica ću biti svaku ostalu. Hm... kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i čista je bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči 😂. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš pričat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima. Imamo još puno balova za pokorit, još puno Jimmyca za kupit, još puno cipela jedna drugoj za pridržat, sve dok nas ne prestane žuljat i ne stanemo opet čvrsto na obje noge. Ovako nekako je moderna pepeljuga istisnula onu staromodnu. I nek je. Ženska ima bolje cipele (i to obje cipele), bolje prijevozno sredstvo (koje se neće pretvorit u nešto jestivo poslije ponoći), bolje kraljevstvo (jer u ovom kraljuje ona sama) i boljeg princa (frendicu). Sve drugačije, ali jedno zajedničko. Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama 💕#ecipeciquotes

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

- Kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš prepričavat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima - napisala je Ecija te dodala kako je sretna što je moderna Pepeljuga istisnula onu staromodnu.

Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela
Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela

- Sretan kraj je ovdje. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama - zaključila je bivša radijska voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao