Obavijesti

Show

Komentari 26

Ecija Ivušić opet solira: Atribute često servira i zavodi linijom

Ecija Ivušić opet solira: Atribute često servira i zavodi linijom
4

Posljednja poznata veza voditeljice bila je ona s Nikolom Pokrivačem (35) 2019., koja je okončala nakon nekoliko mjeseci ljubavi. Sad je slobodna i spremna za nove ljubavi

Ecija Ivušić (34) na društvenoj mreži objavile je fotografije s plaže prisjećajući se ljeta.

Voditeljica je ovaj put u kupaćem kostimu pokazala "underboob", ali i guzu u tangama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Također pozirala je ležeći na ručniku, a pritom je izbacila stražnjicu. Prije nekoliko dana čestitala je Dan žena u sakou ispod kojeg nije nosila grudnjak.

Posljednja poznata veza voditeljice bila je ona s Nikolom Pokrivačem (35) 2019., koja je okončala nakon nekoliko mjeseci ljubavi. 

Da su skupa obznanili su objavom zajedničke fotografije na društvenoj mreži na ljeto prije dvije godine. Tad su izmjenjivali nježnosti u plićaku, a Ecija je rekla kako je jako sretna.

- Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N- napisala je tad voditeljica.

No ljubav je pukla svega nekoliko mjeseci kasnije. Kako doznajemo, Ecija se naljutila na bivšeg nogometaša jer joj nije došao na proslavu rođendana u zagrebačkom baru.

Ecija Ivušić: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze i radnog odnosa pa sam se i razboljela'
Ecija Ivušić: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze i radnog odnosa pa sam se i razboljela'

Pokrivač se navodno pravdao da je bio bolestan, no Ecija mu nije priznala opravdanje. Nedugo potom viđen je u društvu druge djevojke u restoranu u koji je nabasala i Ecija nakon čega su konačno prekinuli.

Pokrivač je još neko vrijeme pokušavao vratiti Eciju pišući joj SMS-ove, no ona nije poklekla na njegov šarm. Sad je slobodna i otvorena za nove ljubavi.