Obavijesti

Show

Komentari 22

Ecija 'počastila' fanove fotkom u badiću: Oprostila se od ljeta

Ecija 'počastila' fanove fotkom u badiću: Oprostila se od ljeta
7

Glumica koju odnedavno možemo vidjeti u seriji Nove TV, redovito vježba i pravilo se hrani. Njezina trenerica zadovoljna je rezultatima, a Ecija se 'pohvalila' fotkom u badiću, čime se pozdravila s ljetom

VIDEO

Glumica Ecija Ojdanić (44) počela je trčati kada je prije pet godina prestala pušiti, jer je mislila da će se udebljati. Ovog je ljeta na društvenim mrežama svoje obožavatelje 'častila' fotografijama u badiću, a posljednjom se oprostila od ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ECIJOM OJDANIĆ:

Pokretanje videa...

04:01

- Draga jeseni, budi mi milostiva i poslovno uzbudljiva, ali podnošljiva. Bez previše stresa, da savladam postavljene ljestvice. Ako padnem, da se ne rastužim previše, ako poletim, da se ne zanesem previše - napisala je Ecija u opis.

- Da stignem kuhati, vježbati, zabaviti se, viđati prijatelje, pratiti djecu u svim njihovim amplitudama, da stignem izlaziti i odmarati se, da i dalje ostanem ovako skromna - dodala je.

Izvrsnu liniju održava i vježbanjem, a hvali ju i njezina fitness trenerica Monika Imerović (31).

- Oko šest sati smo već obje budne sa slikama prvih obroka. Nekad se i sama posramim kad mi ranom zorom javlja da je već otrčala 11 kilometara. Ne sjećam se da sam ikad radila s takvim vojnikom od žene. U gram, u gram grama pridržava se napisanog plana prehrane k'o časna sestra Biblije. Do 12 je već otplesala tri sata, poslikala što je sve pojela u međuvremenu, izvagala i pripremila ostatak obroka za kroz dan. Bez pogreške! -  napisala je u proljeće trenerica.

Eciju imamo prilike gledati u novoj seriji Nove TV, za što je promijenila i imidž. Promijenila je frizuru, a kaže kako su njezin suprug i sin bili zadovoljni njezinim novim izgledom. 

- Profesionalno sam odmah rekla da, ali moram priznati da sam se na ovu flash frizuru osamdesetih privatno navikla tek nakon mjesec dana - kaže Ecija.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane