Obavijesti

Show

Komentari 43

Eciju rasplakao novi dečko: Ni slutili nismo što nas sve čeka...

Eciju rasplakao novi dečko: Ni slutili nismo što nas sve čeka...
7

Glazbenik Goran posvetio je djevojci pjesmu 'Samo ti'. U objavi joj je rekao koliko mu znači, a ona mu odgovorila da ju je rasplakao i da ga jako voli

Bubnjar benda "Pravila igre" Goran Belošević (35), koji je i menadžer benda, posvetio je novu pjesmu svojoj djevojci Eciji Ivušić (34) na društvenim mrežama. Par je potvrdio da su zajedno pred 5 dana, a prije toga je Goran Eciju dočekao na aerodromu po povratku iz Egipta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi, ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas - napisao je Belošević.

- Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen' najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo - završio je svoju posvetu.

Zaljubljena Ecija: 'Svako malo me Goran iznenadi znakovitim poklonom, donese barem cvijet'
Zaljubljena Ecija: 'Svako malo me Goran iznenadi znakovitim poklonom, donese barem cvijet'

- Ok. Plačem. Zašto ti želiš da ja plačem? …volim te najviše - rekla je Ecija.

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S ECIJOM

- Dozvoljeno ti je od sad pa nadalje samo od sreće - odgovorio joj je glazbenik.

- Kako si romantičan; Kako slatko... predivni ste!; Medeno - komentirali su njegovi obožavatelji.

Koliko god Ecija bila sretna s novim dečkom, zabrinulo ju je što je vidjela u spotu pjesme. Naime, Goran svira bubnjeve na rubu litice, dok su drugi članovi benda na sigurnijoj udaljenosti.

- Ja uvijek živim na rubu - našalio joj se u odgovoru Goran i rekao kako je 'još uvijek tu, volim te'.

Ivušić je objavila još jedan kratki video u kojem naglašava kako je zabrinuta s tom pozicijom sviranja, što je nasmijalo Beloševića.