Obavijesti

Show

Komentari 2

Edo Maajka zajedno s Honorom predstavlja spot za novi singl

Edo Maajka zajedno s Honorom predstavlja spot za novi singl
1

Uz Edu i brend Honor, za pjesmu „Od sutra“ zaslužni su članovi njegovog benda, glazbeni virtuozi među kojima su jedan od najboljih basista u Hrvatskoj Mario Rašić

VIDEO

Vrhunski glazbenik Edo Maajka ove godine ne miruje - okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije, a sada predstavlja i novi spot u suradnji s brendom Honor

Nakon nedavno predstavljenih pjesama 'Ne mogu disa'“ te 'Dolazim i odlazim', Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja novi video spot pod nazivom 'Od sutra' koji je njegova mnogobrojna publika s uzbuđenjem čekala. 

Kao pravom ambasadoru brenda Honor Edi se pametni telefon Honor 8 još jednom pokazao kao idealan saveznik za radnju spota snimljenom u šumi pored Zagreba. Reper se u spotu pojavljuje u nesvakidašnjem, hippy izdanju i vježba yogu uz instruktorice centra OmYoga Zagreb. Ipak, zadržao je prepoznatljivi glazbeni stil, pa se tako pjesmom „Od sutra“ osvrće na odgađanje kojemu su svi nerijetko skloni. 

- Nakon što sam prije nekoliko mjeseci predstavio prvi spot u suradnji s Honorom, napokon je došlo vrijeme da i novi singl oživi kroz video koji smo snimili zajedničkim snagama. Baterija na Honoru 8 me nikada nije izdala, brz je, snimam genijalne fotografije, a sada je tu i novi video. Pjesma govori o odgađanju života, odnosno o onoj legendarnoj rečenici - od sutra ili sutra ćemo. Toga sam se i nagovorio i naslušao, ali trudim se eliminirati tu naviku jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu -  poručio je Edo Maajka. 

Uz Edu i brend Honor, za pjesmu „Od sutra“ zaslužni su članovi njegovog benda, glazbeni virtuozi među kojima su jedan od najboljih basista u Hrvatskoj Mario Rašić, gitarist svjetskog kalibra Yogi Lonich, vodeći član bendova Chui i Mangroove Toni Starešinić te jedan od ponajboljih bubnjara iz regije Mirsad Dalipi. Novi album publiku očekuje na jesen, a do tada Edo Maajka ljeto će obilježiti nizom koncerata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac