Obavijesti

Show

Komentari 65

Ekskluzivno iz Dubaija: Jelena Karleuša o aferi 'fejk haljina'

Ekskluzivno iz Dubaija: Jelena Karleuša o aferi 'fejk haljina'
1

Stefano Gabbana jučer je na svom profilu postavio sliku Jelene i njene djece te napisao da je pjevačica u 'fejk' haljini. Karleuša je odgorila na optužbe i pozdravila čitatelje 24 sata

VIDEO

Da Jelena Karleuša 'trese' svjetskim show businessom odavno je poznato. Srpskom divom bave se skoro svi svjetski mediji. Kim Kardashian o njoj piše hvalospjeve, a njen Instagram profil prate 'face' poput Naomi Campbell, Sofije Vergare i Stefana Gabbane.

Upravo ovaj posljednji napravio je jučer kaos na društvenim mrežama  kada je na svom profilu postavio sliku Jelene i njene djece te napisao da je pjevačica u 'fejk' haljini. 

Nastale je burna reakcija Karleušinih 'hejtera' koji su tu informaciju dočekali s likovanjem.  Međutim, uskoro je uslijedio hladan tuš za sve koji su se prebrzo razveselili. 

Stefano Gabbana ne samo da je spornu sliku i komentar uklonio sa svog profila, nego se Karleuši i osobno ispričao za pogrešku. Prepisku s njim objavila je i Jelena, a na pitanje kako je došlo do toga da ima čak i privatni broj telefona slavnog kreatora, Jelena Karleuša je ekskluzivno za 24 sata rekla: 

'Stefano je sliku uz ispriku obrisao, a kontakt nam je napravio naš zajednički prijatelj. Šokirana sam da je vijest o tome da bi ja mogla imati bilo što 'fejk' jučer bila glavna vijest u regiji. Tužna sam zbog toga. Uživam s obitelji u Dubaiju gdje ćemo proslaviti i 10. godišnjicu veze. A hejterima želim da i oni jednog dana budu sretni, uspješni i ostvareni na svim poljima kao ja. I za kraj: - ja ne nosim 'fejk' i nikad nisam nosila. Ali da je i tako, najbitnije je da nisam 'fake' čovjek pun mržnje.  Veliki pozdrav svim čitateljima 24 sata  koje pomno čitam i na plaži hotela 'Atlantis''.

 

😎😘

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...