Obavijesti

Show

Komentari 88

Ekspertica Ita: 'Gogu je Dejan iritirao, otišla je zbog Adama'

Ekspertica Ita: 'Gogu je Dejan iritirao, otišla je zbog Adama'
9

Ita je procijenila kako Dejan ni u čemu nije pogriješio u vezi s Gordanom. Smatra kako je Gordanu iritirao njegov trud jer su se pojavile simpatije prema drugom kandidatu u showu

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dejana razočarala Goga: Da je Miss Universe, ne bi mi se dalo!

U showu 'Brak na prvu' Gordana Marelli (38) i Dejan Vukobratović (39) bili su par koji je u početku showa davao najveće izgleda kako će njihov brak uspjeti. No, nakon što su proveli neko vrijeme zajedno, shvatili su kako ipak nisu jedno za drugo. Gordana je spakirala kofere i napustila show.

Ekspertica iz showa Ita Štefanek iz prve ruke zna kakav je bio njihov odnos te koji su razlozi zašto je došlo do prekida njihove veze.

- Gordana je tijekom prvih nekoliko dana shvatila da Dejan zapravo nije dovoljno njezin tip muškarca. To znači kako je uvidjela da nije dovoljno pozicioniran, situiran i da trenutno nema velikih ili konkretnih planova za budućnost. Dejan je zapravo na nekoj, moglo bi se reći, raskrsnici života i show 'Brak na prvu' bio mu je potez da na neki način pokuša definirati život. No Gordana od Dejana nije dobila potvrdu koju je očekivala i tražila od muškarca, a to je da osim ljubavi, nježnosti i pažnje, koju joj je Dejan pružio, muškarac bude situiran i realiziran u životu. Kad je to tako predočila, počela se hladiti od Dejana - rekla je Ita za RTL TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Tvrdi kako se potom rodila potencijalna simpatija prema Adamu, koja je bila sve očitija. Smatra kako je to sigurno pridonijelo tome da se Gordana još više udalji od Dejana. 

- Nažalost, u tom trenutku sav Dejanov trud i sve njegove taktike da ponovno osvoji Gogu, nju su jednostavno odbijale jer ih ona više nije prihvaćala - objasnila je ekspertica, koja smatra kako Dejan nije napravio neku veliku pogrešku koja se nije mogla riješiti jer je pokazao želju za popravkom.

Ita je procijenila kako Dejan nije pogriješio u njihovoj vezi jer je bio iznimno korektan. U eksperiment je ušao bez ikakvih očekivanja, a Gordana, tvrdi Štefanek, s velikim očekivanjima, što je glavna razlika koja ih je razdvojila. 

- On je možda bećar u duši, voli zabavu, prijatelje, ali je i dobra duša. Drago mi je što je Dejan imao samopoštovanja pa je odustao kad je vidio da je dao cijelog sebe, ali da pomaka s njezine strane nije bilo. Zapravo je Gordanu iritirao sav njegov trud jer su se pojavile neke nove simpatije - rekla je Ita, koja smatra da je Adam u tome igrao veliku ulogu, što je i Dejan slutio.

- Dejanov je trud bio uzaludan jer je Goga već odlučila i prebacila fokus na Adama, prema kojem se vidi da osjeća neku kemiju i privlačnost i zato je željela otići iz showa, a vidjelo se i kako se neugodno iznenadila kad je vidjela Adamov odgovor da ostaje u showu jer se tome nije nadala - dodala je.

S druge strane, postavlja se pitanje zašto je Adam onda odlučio ostati i nastaviti eksperiment. 

- Smatram da on želi ispasti maksimalno korektan prema Nikolini i dati joj posljednju šansu. No Nikolina mi se čini previše zatvorena i ona jednostavno ne dopušta sama sebi da joj se dogodi ljubav - zaključila je Štefanek. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Adamova sestra je 'izrešetala' Nikolinu: Nije ona za mog brata

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane