Obavijesti

Show

Komentari 1

Eksplozija 'Vatre i baruta' u zagrebačkoj Areni 7. ožujka

Eksplozija 'Vatre i baruta' u zagrebačkoj Areni 7. ožujka
3

PUBLIKA SAMA BIRA HITOVE Karizmatični, a samozatajni hedonist, Zdravko Čolić prije svega je profesionalac pa je tako svojom karizmom razmazio publiku

VIDEO

Karizmatični, a samozatajni hedonist, Zdravko Čolić prije svega je profesionalac. Svojom je karizmom razmazio publiku, a kroz samozatajnost dokazuje kako je moguće u isto vrijeme biti velik i biti čovjek što uistinu uspijeva samo najvećima.

Pokušavali su ga (i pokušavaju ga) navući na skandale, ali nekako im ne ide od ruke. Poneki daju sve od sebe kako bi iz njega izvukli neki zajedljivi komentar ili mu, više no što priliči, zašli u privatni život. Ali Čola se ne da. Uvijek nasmijan, uvijek ugodan, nepokolebljivi kavalir, uvijek točan, odan publici kao i ona njemu. Riječju – profesionalac.

A kako svaki pravi profesionalac raste i napreduje skupa sa svojom profesijom, tako i on. Od prvih stidljivih izlazaka u autorstvo pjesama s početka karijere, na posljednjih šest-sedam albuma sve se intenzivnije uključuje i u taj segment stvaralaštva. ''To dođe spontano''  zna reći, ''Sjedneš i sviraš. A ponekad se dogodi da pjesmu i sanjaš. To nisam mislio da je realno dok mi se nije dogodilo.'' Sanjana pjesma je 'Esma' s posljednjeg studijskog albuma 'Vatra i barut'. 

- Odgovornost je činiti nove albume. Publika te uspoređuje s drugima, ali te uspoređuje i s tobom – rekao je u jednom intervjuu prilikom izlaska tog albuma. Bilo je to prije više od godinu dana. Sada, vjerujemo, može odahnuti. 'Vatra i barut' i eksplozija istoimene turneje dokazuju kako je Čola uistinu pjevač za sve generacije. Te, iako ne vjeruje u instant hitove, i sam mora priznati kako su uspješnice s albuma zaista to. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Publika sama bira hitove - kaže. S 'Vatre i baruta' ih je uistinu odabrala što se i čuje dok se prepunim dvoranama širom regije i Europe jednako glasno, jednako euforično ore kultne 'Pjevam danju, pjevam noću', 'Živiš u oblacima' ili 'Ti si mi u krvi' kao i nove, friške 'Što ti dadoh', 'Zar se nismo shvatili' ili već spomenuta, odsanjana 'Esma'.

Jednako će biti i u Areni Zagreb 7. ožujka - nemamo razloga sumnjati.

- Zagrebački koncert priprema zaista veliku produkciju. Ne produkcije radi, jer Zdravku je zaista dovoljno da izađe na golu scenu i osvoji publiku, to svi znamo. Sve na sceni bit će samo logični dodatak, pozadina priči pričanoj kroz pjesme, takoreći atmosferski bonus. Ali jedan vrlo impresivni bonus – poručuju iz organizacije koncerta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'