Obavijesti

Show

Komentari 15

Elizabeta od brige izgubila 11 kilograma u Tajlandu

Elizabeta od brige izgubila 11 kilograma u Tajlandu
4

Najstarija stanarka Big Brothera nakon 85 dana u Tajlandu vratila se kući. Najviše su joj nedostajala djeca. Ne stidi se nijednog svog postupka

VIDEO

Nisam nigdje zapela. Stigla sam živa i zdrava. Zadovoljna sam što sam konačno kod kuće, kaže Elizabeta Skoković (51). U Tajlandu je bila gotovo tri mjeseca.
- Zapamtila sam samo ono dobro, a sve loše izbrisala. U Kući sam bila ono što jesam i ne stidim se nijednog svog postupka - kaže Beta, koja jedva čeka vidjeti svoje troje djece, kćer Hrvojku (31) i sinove Antu (13) i Anđela (16), koji su je i prijavili na BB.
- Nisam mogla riječ progovoriti od suza čuvši ih nakon tri mjeseca. A i oni su plakali s druge strane i rekli mi da su preponosni na mene - kaže najstarija BB stanarka. Misli da je njoj bilo najteže u Kući jer je majka.
- Cijelo vrijeme sam razmišljala kako su oni. Od brige sam izgubila 11 kilograma - ispričala je Elizabeta. Iako je u Kući rekla da je zaljubljena u astrofizičara Ivana L., kaže da to nije bila ljubav.
- Zaljubljena sam u ljubav. U Kući sam se maksimalno dala svima i samo sam željela od njih dobiti priznanje. Ta moja silna čežnja kod nekih ljudi je izazvala krivo tumačenje - objasnila je Elizabeta. Kaže da ne zna je li bilo seksa u Kući osim onog između Rine i Ivana M. Nikome nije zamjerila što ju je ogovarao jer je i ona sama ogovarala.
- Tko je pobjednik? Pa mislim da sam ja pobjednica jer sam sve to izdržala. Ne zanima me novac jer je to iluzija - zaključuje Elizabeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...