Show

Komentari 1

Elon Musk ponovo ljubi? Viđen s 23 godine mlađom glumicom...

Elon Musk ponovo ljubi? Viđen s 23 godine mlađom glumicom...

Natasha se preselila u New York kada je imala 19 godina, a glumiti je počela kada je imala 14 nakon što je dobila glavnu ulogu u Romeu i Juliji u Australskom kazalištu za mlade

Elon Musk (50) navodno ima novu djevojku, a radi se o australskoj glumici Natashi Bassett (27). Par je viđen na njegovoj privatnoj jahti u Los Angelesu prošli tjedan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Natasha i Elon viđaju se već neko vrijeme. Prvo je to bio prijateljski odnos, a zatim je preraslo u nešto više nakon što se on razveo od Grimes - otkrio je izvor blizak Elonu i Natashi.

- Natasha naporno radi na svojoj karijeri, Elon jako podržava njenu želju da bude poznata po svojim uspjesima, a ne kao njegova djevojka - kaže izvor.

Natasha se preselila u New York kada je imala 19 godina, a glumiti je počela kada je imala 14 nakon što je dobila glavnu ulogu u Romeu i Juliji u Australskom kazalištu za mlade, piše Daily Mail.

Od tada se pojavila u više serija, uključujući film Joela i Ethana Coena iz 2016. 'Zdravo! Caesar', u kojem su također glumili George Clooney (60) i Scarlett Johansson (37). Bassett je glumila pjevačicu Britney Spears u biografskom filmu 'Britney Ever After' iz 2017.

Prisjetimo se, Elon je nedavno prekinuo s Claire Elise Boucher (33) poznatijom kao Grimes, a zajedno imaju sina X Æ A-12 kojeg će nastaviti odgajati. U javnosti su dosad izašle brojne informacije o njihovim nesuglasicama i problemima, a iako su zajedno bili tri godine, nisu se zaručili. 

Najčitaniji članci