Obavijesti

Show

Komentari 6

Eltonu je majka ostavila dvije urne, a asistentu dva mil. kuna

Eltonu je majka ostavila dvije urne, a asistentu dva mil. kuna
9

Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu. Meni, svojoj majci, rekla je pjevačeva pokojna majka o njihovoj svađi zbog koje joj nije dao ni da viđa njegove sinove Zacharyja (7) i Elijaha (4)

VIDEO

Majka pjevača Eltona Johna (70), Sheila Farebrother, umrla je u prosincu prošle godine u 93. godini, a dvojac je od 2008. bio u svađi. Eltonu je bilo žao što su se pomirili tek nekoliko mjeseci prije njezine smrti, a razlog sukoba bio je njegov bivši asistent Bob Halley (71) s kojim Sheila nije htjela prekinuti kontakt. 

- Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu. Meni, svojoj majci - progovorila je pjevačeva majka o njihovoj svađi zbog koje joj nije dao ni da viđa njegove sinove Zacharyja (7) i Elijaha (4). Pomirili su se prošle godine kada joj je Elton poslao buket orhideja za rođendan. No čini se da je svađa utjecala na Sheilu dok je pisala oporuku koju je promijenila samo tri tjedna prije svoje smrti 4. prosinca. 

- Elton ima bogatstvo od 300 milijuna funti, pa je znala da nema problema oko novca. No htjela mu je nešto i dokazati posljednjim potezom u svojoj oporuci - rekao je Sheilin prijatelj za britanski tabloid The Sun. Dok je Halleyju ostavila 267.000 funti (oko dva milijuna i dvjesto tisuća kuna), sinu je 'posvetila' mali odlomak sa čudnom ostavštinom. 

- Dajem svom sinu Eltonu Johnu dvije 'Batignani' plavozlatne urne koje su oslobođene od svih poreza i fotografije moje majke i djeda u uniformi - napisala je Sheila koja je krivila pjevačevog muža, filmskog producenta Davida Furnisha (55) što je otpustio asistenta. Rekla je kako joj je Halley poput sina i ispričala da je Elton htio da se prestane družiti s njime. Pjevač joj je također predbacivao da na njegovog bivšeg asistenta misli više nego na vlastitog sina. 

- Rekla sam mu: 'Ti misliš više na tu jeb*** stvar koju si oženio nego na svoju majku' - ispričala je Sheila. Halley je izjavio da ne zna ništa o nasljedstvu o kojem pišu britanski mediji.

- Ovo je iznenađenje za mene. Nemam pojma o čemu pričate - rekao je za The Sun. Elton je jednom istaknuo da ne mrzi majku, ali ju ne želi u svom životu. No njihovi odnosi su se poboljšali prošle godine. 

- Draga mama, sretan ti majčin dan. Tako sam sretan jer smo ponovno u kontaktu. Voli te Elton - napisao je pjevač na društvenoj mreži majci kao pomirbenu poruku. Nakon njezine smrti rekao je kako je u šoku i da će mu nedostajati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...