Show

Komentari 2

Emil Tedeschi strgnuo košulju i ostao u Yammatovoj majici...

Emil Tedeschi strgnuo košulju i ostao u Yammatovoj majici...

Od svog suradnika na poseban se način oprostio i poduzetnik Emil Tedeshi koji je uložio u Balenov radio Yamat FM, kad su svi mislili da radio nema budućnosti

Ostala je rupa, ali ne i praznina. Možda bi te riječi Silvije Šeparović najbolje mogle opisati komemoraciju za Alena Balena. U zagrebačkoj Laubi od DJ-a, producenta, poduzetnika i voditelja oprostilo se stotinjak njegovih kolega i suradnika. Josipa Lisac, Massimo, Mayales, Detour, Jinxi... Gotovo svi su Alenu željeli reći ono što zbog njegove smrti, kako je sažeo njegov suradnik Daniel Bilić, nisu stigli: 'Hvala i zbogom.' 

Od svog suradnika na poseban se način oprostio i poduzetnik Emil Tedeschi koji je uložio u Balenov radio Yammat FM, kad su svi mislili da radio nema budućnosti. 

- Yammat će i dalje gorjeti, kao što će gorjeti i kao što gore i bendovi koje si stvarao - obećao je Tedeschi tragično preminulom prijatelju te odvezao kravatu, raskopčao košulju i ostao samo u Yammatovoj majici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, poznati poduzetnik nije bio jedini koji se u suzama oprostio od Alena. Najdirljivije su bile priče njegovih suradnika. 

- Više smo se svadili nego pričali, no Alen me natjerao da promijenim način razmišljanja. Da nije bilo njega, sad ne bih bio ovakav čovjek. Žalim što mu nisam stigao reći hvala - ispričao je Yammatovac Daniel Bilić. 

Najčitaniji članci