Obavijesti

Show

Komentari 24

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...
6

Uz mnoge komentare i pohvale za izgled i karakter, pratitelje je zanimalo bi li se prijavila u neku drugu sličnu emisiju, a tražili su i detalje oko Emilynog izgleda, čak i koliko je visoka i teška

VIDEO

Emily Živčić (24), jedna od kandidatkinja nove sezone showa 'Gospodin Savršeni', počastila je fanove na Instagramu brojnim priznanjima. Odgovarala im je na pitanja pa je napravila kolaže s odgovorima te ih objavila na društvenoj mreži. 

Uz mnoge komentare i pohvale za izgled i karakter, pratitelje je zanimalo bi li se prijavila u neku drugu sličnu emisiju, a tražili su i detalje oko Emilynog izgleda, čak i koliko je visoka i teška.

Jedan obožavatelj je htio znati koja joj je bila motivacija za prijavu u show pa je poručila: 'Odvažila sam se na nešto što sam mislila da nikad ne bih i nisam požalila' te dodala kako se za sada ne bi prijavila u neki drugi reality.

Očekivano, 'pala' su i pitanja o Gospodinu Savršenom. Tako je otkrila da odahne svaki put kad dobije ružu, ali i da su je neke djevojke iz showa iznenadile izjavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Na pitanje: 'Je li Mijo tvoj tip dečka?', odgovorila je: 'Nemam konkretan tip muškarca koji me privlači' te dodala kako je na Miji prvo primijetila oči. Inače, pri prvom upoznavanju s Emily, Mijo je oduševljeno rekao: 'Kakav prekrasan osmjeh ima ova djevojka'. 

- To mi je bilo simpatično - iskreno je Dugorešanka odgovorila fanovima.

Studentica Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu otkrila je kako je završila srednju medicinsku školu u Karlovcu te da joj je VW Buba omiljena marka automobila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...