Obavijesti

Show

Komentari 87

Emir o nesanici: Ni nakon 20 godina nisam prespavao noć

Emir o nesanici: Ni nakon 20 godina nisam prespavao noć
3

Emir Hadžihafizbegović već 20 godina zbog problema s nesanicom nije uspio prespavati noć, piše Gloria. Glumcu nisu uspjeli pomoći liječnici ni tablete

VIDEO

Sarajevski glumac i redatelj, koji se nedavno preselio u Osijek jer u tamošnjem HNK-u režira predstavu, ne žali što je zbog posla stalno na putu, piše Gloria. Emira Hadžihafizbegovića (51), kojeg najšira publika u Hrvatskoj poznaje kao Antu iz reklama za jednog mobilnog operatera, muči jedino nesanica o kojoj više ne razgovara ni s liječnicima. Ni nakon 20 godina problema s nesanicom, glumac kaže da nije uspio prespavati noć.

- Nesanica me muči od početka rata, ne spavam od posljedica trauma i stresa. Svaku noć me oko tri sata umor baci u krevet, a već u pola pet sam na nogama. A tih sat i pol provedem u plitkom snu, sve oko sebe osjećam i vidim, ne može mi muha promaći - rekao je glumac i dodao da ga to zasad ne sprječava da normalno funkcionira već mu omogućava još više vremena za rad, učenje tekstova, čitanje i razmišljanje.

S liječnicima više ne razgovara jer je, kako kaže, davno shvatio da od tableta i njihovih savjeta nema pomoći.

- Lani sam na snimanju filma 'Odumiranje' na Zlatiboru pao s motora i baš se dobro razbio. Sav ugruvan završio u bolnici u Užicu, ali ni pod silnim sedativima nisam uspio usnuti dulje nego inače - rekao je glumac koji je tijekom 25-godišnje karijere ostvario osamdesetak uloga u filmovima kao što su 'Metastaze', 'Armin', 'Karaula' 'Otac na službenom putu' i TV serijama 'Lud, zbunjen, normalan' te 'Bitange i princeze'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lani je snimio čak devet filmova i otkrio da sa suprugom Aidom i djecom, sinom Edinom i kćeri Amerom, kada sve zbroji doma nije bio više od dva mjeseca.

- Sigurno im falim, kao i oni meni, ali tko će, ako ne babo, zaraditi za čizmice da zimi prsti ostanu suhi - zaključio je Hadžihafizbegović. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Gloriji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje