Obavijesti

Show

Komentari 18

Englezi našli krivca za poraz: Gubimo kad Mick Jagger navija

Englezi našli krivca za poraz: Gubimo kad Mick Jagger navija
9

Navijači engleske reprezentacije htjeli su da se roker što više udalji od Moskve, ali nije ih poslušao. Kaže da će Mick Jagger odlučiti i pobjednika u finalu u kojem su Hrvatska i Francuska...

VIDEO

Idemo, Engleska, navijao je glazbenik Mick Jagger (74) za svoju reprezentaciju na tribinama u Moskvi. Član benda Rolling Stonesa je tako nastavio svoje prokletstvo i donio poraz Gordom Albionu, tvrde britanski mediji. Ističu da su engleski navijači osim pobjede u polufinalnu protiv Hrvatske htjeli da se Jagger što više udalji od Moskve. 

 

C’mon England! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

No pjevač se zainatio i morao doći navijati na tribine stadiona Lužnjiki. Britanski mediji spominju kao Jaggera kao jednog od krivaca što sudac nije bio naklonjen engleskoj reprezentaciji, ali i što nisu uspjeli u produžetku izjednačiti rezultat s Vatrenima. Roker godinama donosi nesreću Gordom Albionu na svjetskim nogometnim prvenstvima. 

World Cup - Semi Final -  Croatia v England

Poseban teret je Englezima bio 2014. u Brazilu kada je prije dvije utakmice poželio sreću reprezentaciji preko društvene mreže. Zbog toga je, kako ističu britanski mediji, Gordi Albion izgubio obje utakmice, protiv Italije i Urugvaja. Jagger je usto otišao gledati dvoboj Brazila i Njemačke te navijao za brazilsku reprezentaciju zbog čega je je ona izgubila rezultatom 7:1 i zeznuo svoje. 

Rolling Stones concert in Stuttgart

- Mogu preuzeti odgovornost za prvi gol Njemačke, no ne za ostalih šest - branio se tada legendarni roker. 'Pjevačevo prokletstvo' potječe sa Svjetskog prvenstva 2010. u Južnoafričkoj Republici kada je Jagger išao na utakmicu Gane i SAD-a s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom (71).

FIFA World Cup 2018 - Croatia vs England

Kako tvrde britanski mediji, roker je tada navijao za 'prokletu' američku stranu. Zbog njegove greške engleska reprezentacija je odigrala dvije neriješene utakmice, u jednoj pobijedili te izgubila od Njemačke 4:1 i nije prošla u osminu finala. Navijači se rugaju Jagger i na društvenoj mreži nakon poraza od Vatrenih. 

Rolling Stones concert in Berlin

- Hej, Sir Mick Jagger. Kraljica želi razgovarati s tobom - šale se. Pitaju i zna li tko za koga će Mick Jagger navijati u finalu, Hrvatsku ili Francusku jer taj sigurno gubi. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'