Obavijesti

Show

Komentari 68

Enrique Iglesias u hotelu skidao Nivesine gaćice...

Enrique Iglesias u hotelu skidao Nivesine gaćice...
14

Nives se s pjevačem Enriqueom Iglesiasom 2002. godine umalo poseksala u zagrebačkom hotelu. U Srbiji se zaljubila u navodnog mafijaškog bossa

VIDEO

Nives Celzijus (26) otkriva da se umalo poseksala i s Enriqueom Iglesiasom (32). On je u Zagrebu pjevao 2002., a Nives je prije nastupa s prijateljicama stigla u zagrebački hotel, gdje je odsjeo.
“Polegao me na krevet i ja sam se prepustila. Skinuo mi je trenirku, i nježno ljubeći mi cijelo tijelo. Počeo mi je skidati gaćice, osjetila sam njegove prste kako se uvlače ispod elastike...”. No Nives se u trenu otrijeznila i pobjegla. Jedna od njenih ljubavi, dok je živjela u Beogradu, bio je i Andrija Drašković, kojeg naziva Draško Andrijanović. Zbog ubojstva Drašković je robijao, a tada se u njega zaljubila Nives. Ostavio ju je zbog druge. Lani su ga uhitili zbog šverca cigareta i droge, ali je ubrzo pušten.

ZAPROSIO ME SKROMNIM KAMENČIĆEM
Danko je bio normalan, neiskvaren. Najviše me se dojmio njegov pogled pun iskrene zadivljenosti. Za njega bih se udala, pomislila sam. Nives u knjizi supruga Dinu naziva Danko. Upoznali su se dok je on bio u vezi sa svojom djevojkom. Ubrzo su prekinuli. Nives je tada bila s nogometašem Igorom Cvetkovićem. Njene golišave fotografije s Igorova mobitela procurile su u javnost, kao i one pijanog Zahore s Playboyevom zečicom. Nives tvrdi da ona nije orgijala. No Cvetkoviću se osvetila u narodnjačkom klubu. Čim je stigao Drpić, ona ga je pred Igorom poljubila. Bio je to kraj njihove veze. Nakon tjedan dana uselila se Drpiću u stan. “Za dva mjeseca zaprosio me nimalo glamurozno u klubu Gallery. Nisam tako zamišljala svoj zaručnički prsten. Bio je od bijelog zlata sa skromnim kamenčićem”.

ZUBO JE UMALO UTOPIO U DUNAVU
Krenuo je jezikom prema mojim ustima. Znala sam da nemam kuda, ali sam trčala. 'Ubit ću te kurvetino’, vikao je Zubo. Trava i zemlja su mi ulazili u usta. Zubo je tada postao Nivesin dečko.

SEKSALI SE NA PERILICI I SEMAFORU
Nives se u Srbiji zaljubila i u Vladu Borića. “Maznuli smo se za početak u autu ispred diskoteke, pa u autu na pokvarenom semaforu, ispred njegova stana, pod tušem i na krevetu”..

S JAMIROQUAIJEM JE BILA SAMO PRIJATELJICA
U knjizi otkriva da između nje i Jaya Kaya, nije bilo ničega. Tada je voljela Ranka, koji nije bio njezin tip, ali je bio financijski zgodan

PRINCEZA JE IPAK DOŽIVJELA SVOJU BAJKU
Možda nisam zamišljala muža koji prljave gaće ostavlja na podu. No vjerojatno nije ni on zamišljao ženu kao zapuštenu dlakavicu.

PRVI POZIV I VEĆ JE HTJELA TELEFONSKI SEKS
Ostajem u grudnjaku i gaćicama. Ima nešto uspaljujuće u njegovu glasu. Želim biti gola. Dodirivati se po tijelu. Želim voditi ljubav preko telefona, o razgovoru s Andrijom Draškovićem.

NOGOMETAŠI NISU GLUPI, NEGO DRUKČIJI
Nives je u Beogradu ljubovala s nogometašima. Lale iz Crvene zvezde nije znao što znači ego pa se Nives pitala je li moguće da je dečko tako glup. On joj je odgovorio da je samo drukčiji.

U VEZI I S FINANCIJSKI ZGODNIM RANKOM
Ranka sam upoznala na splavu. Imao je godinu viška, ali je bio financijski zgodan - vila, jahta, gliser, kasino, disko. Veza nije dugo trajala, ali je zbog putovanja bila uzbudljiva.

ZAPLAKALA ČIM JE VIDJELA DA JE TRUDNA
Kasni mi deset dana. Žmirila sam prinoseći test. Iz prozora me gledao plavi plus. Krenule su suze, napisala je o prvoj trudnoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama