Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

Epilog tragedije: Porsche mora platiti za smrt Paula Walkera

NAGODILI SE Glumčeva kći u tužbi je tvrdila da je njezin otac živ zapaljen jer je ostao zarobljen u svom sjedalu zbog pojasa koji ga je prikliještio i slomio mu rebra i zdjelicu

Foto: Instagram
56 komentara

Meadow Walker (18) tužila je još 2015. tvrtku u čijem je automobilu njezin otac izgubio život. Iako je Porsche tvrdio da je Paul Walker bio sam kriv za svoju smrt, djevojka nije odustajala.

Foto: instagram

U tužbi je tvrdila da je njezin otac živ zapaljen jer je ostao zarobljen u svom sjedalu, to jest poslije sudara se nije mogao izvući iz automobila zbog pojasa koji ga je prikliještio i slomio mu rebra i zdjelicu. Tvrdila je i da do sudara ne bi došlo da je automobil imao ispravan stabilizacijski sustav.

U međuvremenu je i policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar.

Porsche i Meadow sada su se uspjeli nagoditi, a uvjeti su ostali tajni. Prošle godine dobila je 10 milijuna dolara odštete iz imovine Rodasa koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013. godine.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Podsjetimo, glumac je poginuo u vrijeme snimanja nastavka uspješne akcijske franšize 'Brzi i žestoki'. Bio je  suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas, a zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

Naši partneri pišu
Message