Obavijesti

Show

Komentari 0

Europska turneja: Soft Metals sviraju prvi put u Hrvatskoj

Europska turneja: Soft Metals sviraju prvi put u Hrvatskoj
1

Sift Metals premijerno nastupaju pred domaćom publikom u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju aktualni album 'Lenses'. Sviraju 3. svibnja u Močvari

VIDEO

Synth-pop duo Soft Metals iz Portlanda, Oregon, s trenutnom adresom u Los Angelesu, premijerno nastupaju pred domaćom publikom u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju aktualni album 'Lenses'. Koncert će biti 3. svibnja u zagrebačkoj Močvari. 

U proljeće 2009. godine, Patriciju Hall i Iana Hicksa povezuje zajednička ljubav prema sintesajzerskoj glazbi 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kada počinju pisati i snimati pjesme inspirirane eksperimentalim elektroničkim zvukovima, filmskim soundtrackovima, ranom industrial te minimal synth pop, chicago house i techno glazbom, tematski obrađujući razne teme, od života, ljubavi, konflikta, filmova i književnosti pa sve do smrti, dobivajući finalni produkt koji se može smjestiti negdje između synth pop i elektronske dance glazbe.

Do sada su Soft Metals izdali dva izvrsna albuma: 'Soft Metals' iz 2011. godine (8.0 The Quietus, 7.5 Pitchfork) i prošlogodišnji 'Lenses' (8.0 Drowned in Sound, 7.5 The Quietus, 7.4 Paste Magazine), kao i remix kompilaciju 'The Remixes' iz 2012. godine, te nekoliko EP-jeva i singleova. Pozornicu su dijelili s izvođačima poput GLASS CANDY, CHROMATICS, Health i mnogim drugima.

YUSYUS - Audiovizualan duo, koji iz zajedničke ljubavi prema minimal synth glazbi osnivaju Nemanja Stojanović i Aleksandra Pavlović, novo je i vruće otkriće koje nam dolazi iz Subotice. Do sada YusYus ima izadna dva singlea na vinylu, 'Forever' na J.A.M. Traxx i 'Symobls Of Death' na 'Perfekt Funktion' te digitalan single 'Ticking Clocks' na kompilaciji Sever-severozapad 3. Trenutno stvaraju nove pjesme, u pripremi je i prvo EP izdanje a ovom će prilikom ekskluzivno izvesti upravo te materijale. 

Ulaznice u predprodaji po 50 kuna, na dan koncerta po 65 kuna. Kupiti možete u sustavu Entrio te na svim službenim predprodajnim lokacijama. Podržite vaš lokalni dućan nosača zvuka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu