Obavijesti

Show

Komentari 6

'Evergreen’ najjeftiniji od svih showova na HTV-u

'Evergreen’ najjeftiniji od svih showova na HTV-u
6

Na pjevače i voditelje HTV će potrošiti 330.000 kuna. Većina glazbenih gostiju u jednom showu pojavljuju se i u drugim projektima javne televizije

VIDEO

HTV je odustao od voditeljskog angažmana Vanje Rupene (31). Bilo im je preskupo plaćati njezine putne troškove jer manekenka živi u Milanu. Za povratnu avionsku kartu HTV bi na tjedan morao platiti 4000 kuna, a za odrađen posao Vanja bi dobivala 5500 kuna po emisiji.
- Logično je da mi se podmire putni troškovi jer da nije tako, ja bih morala financirati svoj angažman u tom projektu - svojedobno je rekla Vanja.
Kako doznajemo, Massimo, Đani Stipaničev, Jelena Radan, Maja Blagdan, Vanna i Jacques Houdek po emisiji “Evergreena” zarade 5000 kuna. Većina tih izvođača nastupala je i u showu “Zvijezde pjevaju”.
- Slučajno je tako ispalo. S Vedranom Međimurac birao sam izvođače. Nismo željeli starije pjevače jer će se pjevati njihovi evergreeni - rekao nam je Željan Klašterka, urednik glazbene redakcije HTV-a.
Prije dva dana idejni autor “Evergreena”, Davor Paljevec, prozvao ga je da iskorištava show za osobnu promociju. Njegove dvije pjesme uvrstili su u show. Prva je “Tvoje ime kao ime ruže”, koju u originalu pjeva Davor Radolfi, a druga je “Nek’ ti bude ljubav sva” Tonyja Cetinskog.
- Ja nemam nikakve koristi od toga - smatra Klašterka. Sudionici showa “Zvijezde pjevaju” po emisiji su dobivali 7000 kuna, baš kao i oni koji su plesali sa zvijezdama. Profesionalni plesači nisu profitirali. Iako su prenosili znanje, zaradili su upola manje. Voditeljski angažman Barbare Kolar i Duška Ćurlića HTV plaća 5500 kuna na tjedan.




IŠTVAN I ŠUPUT KRENULI U BIZNIS
Mirjana Žutić i Ištvan Varga zaradili su najviše od kolega plesača. Oboje su u dva natjecanja “Plesa sa zvijezdama” dogurali gotovo do kraja. Mirjana je zaradila oko 66.500 kuna, a Ištvan oko 77.OOO kuna. Otvorio je i plesnu školu s Majom Šuput.

JACQUES HOUDEK NAJVIŠE ZARADIO
Jacques Houdek je od HTV-a za nastup u objema sezonama “Zvijezde pjevaju” dobio honorar od oko 112.000 kuna. U prvoj sezoni pobijedio je nastupajući s Lamijom Alečković. U showu “Evergreen” zaradit će oko 40.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'