Obavijesti

Show

Komentari 2

EXIT i Viber lansirali globalni paket stikera

EXIT i Viber lansirali globalni paket stikera

EXIT festival je  u suradnji s Viberom objavio službeni paket Viber stickera "Moja EXIT avantura".

Stickeri su objavljeni na srpskom i ruskom jeziku na sam rođendan Exita 29. lipnja (praćeni engleskom verzijom od 4. srpnja) te su dostupni na svim tržištima širom svijeta, što ih čini jedinstvenim među paketima koji potiču iz Srbije. EXIT i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svjetskim festivalima koji imaju svoj paket stickera na Viberu, i milijuni njegovih korisnika širom svijeta će od sada moći razmjenjivati ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tijekom cijele godine. 

Za design stickera pobrinula se pobjednica globalnog natječaja "Moja EXIT avantura" Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000,00 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup backstage zonama u kojima će se naći neke od najvećih  zvijezda svjetske muzičke scene!.

Cilj stickera "Moja EXIT avantura" je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz cijelog svijeta. Ovi stickeri će ljubiteljima festivala dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog ljetovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dvije spektakularne lokacije u dvije susjedne zemlje!

Pratite sve važne informacije o Exit avanturi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I prije nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći Public Chat Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na Public Chatu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal za festival biti će  dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, partyja te konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem Public Chata.

O EXIT Avanturi 2016

Exit festival će se održati od 7. do 10. srpnja 2016. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega će Exit Avantura biti nastavljena na Jadranskom moru, tokom trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, kao i brojni drugi.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje