Obavijesti

Show

Komentari 0

Exitova Dance Arena treća na svijetu, najavili prve izvođače

Exitova Dance Arena treća na svijetu, najavili prve izvođače
1

Unutar spektakularnih zidina Petrovaradinske tvrđave, odigravaju se najpopularniji tulumi na svijetu. EXITova Dance Arena je ostvarenje najluđih snova, stoji u članku

VIDEO

EXIT je još jednom uvršten među najbolje svjetske glazbene festivale. Prestižni američki časopis Vibe izdvojio je EXIT i Dance Arenu kao jednu od tri najbolje ljetne festivalske destinacije za sve ljubitelje elektronske glazbe i to rame uz rame s festivalima Amsterdam Dance Event i Tomorrowland. Zanimljiv je i način na koji je Vibe opisao Dance Arenu.

- Unutar spektakularnih zidina Petrovaradinske tvrđave, odigravaju se najpopularniji tulumi na svijetu. EXITova Dance Arena je ostvarenje najluđih snova svih onih koji žive za dobru zabavu - napisali su. Također, i američki portal Beatport uvrstio je EXIT u 20 najboljih europskih festivala ove godine, navodeći kako se očekuje da “EXIT 2013, s dodatnim petim danom, bude najbolje festivalsko izdanje ikada”.

EXIT je najavio i prve izvođače na ovogodišnjoj Dance areni. Nastupat će Dubfire, Pan-Pot, Matador live Subb An b2b Adam Shelton te Apollonia & Deniz Kurtel. 

Poznati iransko-američki DJ/producent i dobitnik Grammy nagrade Dubfire se u velikom stilu vraća na Petrovaradinsku tvrđavu. Publika Dance arene se Dubfirea sjeća kada je nastupao kao Deep Dish i njegovog legendarnog "back to back" nastupa s DJ-em Richiejem Hawtinom, na 10. rođendanu EXIT festivala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pan-Pot, berlinski dvojac, koji trenutno dominira techno scenom će oduševiti publiku Dance Arene svojim neobičnim zvukom. Zajedno s njihovom popularnošću, etiketa “Mobilee records” također bilježi veliki uspon, a ovaj fantastičan dvojac svojom glazbom topi publiku pred sobom. Dance Arena, kao prirodno stanište techna, ove godine ugostit će i jedno od trenutno najvećih imena ovog žanra - Matador live. Njegov identitet za sada ostaje skriven, ali dovoljno je reći da je vlastiti stil razvio tijekom besanih noći početkom stoljeća, slušajući legendarne albume i kompilacije poput “World Service” koju je složio Dave Clarke i “Decks, EFX & 909” Richie  Hawtina. Matador kaže da mu se sviđa iskrivljeni, mračni, tripozni, teški techno, vožnja koja traje cijelu noć. 

Ljubiteljima deep house zvuka predstavljamo Subb An b2b Adam Shelton, koji će nas držati budnim svojim atmosferskim zvukom koji prelazi u specifičan tehno. Kombinacija ova dva DJ-a biće neuobičajena i zagrijat će atmosferu EXIT-ove Dance Arene. EXIT predstavlja i grupu DJ-eva - Apollonia, sastavljenu od tri veoma tražena imena iz Pariza: Shonky, Dan Ghenacia i Dyed Soundorom. 

Na ovogodišnjem EXITu će nastupiti u back2back2back izdanju. Dokaz da se ploče vraćaju u modu je upravo ovaj popularni trio koji tijekom cijelog ljeta nastupa u  klubu DC10 na Ibizi i koji će sjajnu atmosferu prenijeti i na publiku EXIT festivala. Deniz Kurtel, DJ i producent koju krasi posebni stil i stav, još je jedan nesvakidašnji dodatak izvođačima koji će Dance Arenu pogurati prema R:Evoluciji i budućnosti plesne muzike. Deniz će se predstaviti vlastitim izdanjima i remiksima izdanim za Wolf + Lamb kao Crosstown Rebels, ali i širokom lepezom utjecaja koji su oblikovali njen glazbeni izraz. 

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:            

Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7

Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13

Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Shop Split, Narodni trg 14

Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Dallas Shop Rovinj, Carera 72

Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

ShoeBeDo Osijek, Avenue Mall, Ribarska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'