Obavijesti

Show

Komentari 12

F. Batelić se konkurencije ne boji, uvjerena u pobjedu

F. Batelić se konkurencije ne boji, uvjerena u pobjedu
8

Ovogodišnja Dora puna je debitanata, a prema forumima vode Franka Batelić, Feminnem i Doris Teur koja je pomela konkurenciju u polufinalu

VIDEO

Poslušala sam pjesmu Franke Batelić (19) i sviđa mi se. Pjesma je, kao i Franka, jako lijepa i posebna, kazala je Neda Parmać (25). Članica grupe Femminem, koja je prošla u finale Dore, naporno se pripremala za nastup.
- Uzbuđene smo. Što se tiče pobjede, to ovisi o glasačima. Nemamo namjeru 'boriti se’ s Frankom  - kroz smijeh je rekla Neda. Ona će, kao i u polufinalu, zapjevati bosa u starinskoj vjenčanici.
Franka Batelić ne boji se konkurencije jer je, kaže, sigurna u sebe. Pjevačica iz Rapca će na pozornicu izaći u šupljoj kugli, a dokotrljat će je plesači. Nastupit će u zlatnom kostimu modnog dvojca ELFS, čije je zaštitno lice.
- Ne znam hoću li pobijediti. Čula sam pjesmu Femminemki i sviđa mi se, ali ne mogu procijeniti koja je bolja, moja ili njihova - kazala je Franka. 
Feminnenke su prije pet godina predstavljale BiH na Eurosongu s pjesmom “Zovi”. Neostvarena im je želja još, kažu, da nastupe i za Hrvatsku.

MATURANTICA POMELA KONKURENCIJU
Debitantica iz Zaprešića na Dori je nastupila s pjesmom “Ti me ne zaslužuješ”. Doris Teur (18) maturantica je iz Zaprešića. Žao joj je što Filip Dizdar nije prošao dalje.

NAJSKUPLJA HALJINA KOŠTA 40.000 KUNA
Željela sam haljinu koja će me prikazati takvu kakva jesam, a u isto vrijeme željela sam biti glamurozna diva, rekla je Jelena Vanjek - Vasiljević iz grupe Valungare. Pjevačica je na polufinalnoj večeri Dore zapjevala u crnoj krinolini koja je imala šest slojeva i 450 metara tila. Haljinu, koja je osvojila simpatije izvođača, riječka dizajnerica šivala je mjesec dana. Cijena takve haljine je 40.000 kuna. Martina Vrbos (26) je u pripijenoj i dekoltiranoj kreaciji od žice i svile oduševila obožavatelje koji su joj mobitel zatrpali porukama podrške. Među njima je bio i njezin prijatelj Marko Lasić (29). Za njezin, kako kaže, seksepilni izgled kriv je dizajner Juraj Zigman. Mnogi su je usporedili s Lady GaGom koja često nastupa u dugim čipkanim opravama koje se vuku po podu.
- Želio sam naglasiti bujni dekolte te izdužiti figuru – kaže Zigman. Kreacija od 20.000 kuna je konstrukcija od šest krakova žice. Haljinu je šivao deset dana i potrošio je 25 metara materijala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije