Obavijesti

Show

Komentari 26

Fabrizio Corona izbacio je Belen sa stvarima iz stana

Fabrizio Corona izbacio je Belen sa stvarima iz stana
12

Talijanskom paparazziju je bilo dosta veze sa starletom nakon što je ona provela odmor na Ibizi s bivšim dečkom pa ju je sa stvarima izbacio van

VIDEO

Fabrizio Corona (36) iz stana u Milanu u srijedu ujutro izbacio je Belen Rodriguez (25). S njom je bio u vezi nešto više od godinu i pol. Ona mu je bila ljubavnica od 2008., dok se još viđao s bivšom suprugom Ninom Morić (33) od koje se rastao u lipnju 2007. godine.
- Mislim da je nemoguće da on voli drugu. Nikad ga nijedna neće učiniti sretnim kao što sam ja. Uništio je život zbog jedne večeri običnog seksa. Zašto, ne znam. Vidjet ćete, uskoro će mi se vratiti. Prije mjesec dana kleo mi se na vječnu ljubav. Rekla sam mu: 'Idemo na drugo dijete i idemo u Dubai, volim te’. Ne vjerujem da je s njom zapravo. Cijelu aferu je izmislio da privuče pozornost - izjavila je Nina tada za talijanske medije. Ona i Fabrizio često su se prepucavali preko medija oko preljuba, novca i sina Carlosa Marije (6). Ovaj put je, čini se, poznati talijanski papparazi bio prevaren. Belen je navodno otišla na odmor na Ibizu gdje je bila sa svojim bivšim dečkom Marcom Borriellom, a nakon toga se vratila Fabriziju. On je tada odlučio raskinuti njihovu vezu. Prema pisanju talijanskih medija, taksi je rano ujutro došao po Belen i odvezao je skupa s njenim stvarima. Corona je prije nekoliko dana medijima komentirao kako je Nina sretna dok se on i Belen svađaju jer ga još voli.
- Nina je sretna ako se posvađam s Belen. No čim vidi da smo Belen i ja dobro, Nina se svađa - rekao je tada. Ona je trenutačno na Pagu sa svojim dečkom, bivšim hokejašem Martinom Evansom (25) te sinom Carlosom Marijom. Od Corone se rastala u lipnju 2007. godine. Nakon toga, bila je u nekoliko veza. Dok je bila s poduzetnikom Massimom Baltimorom izjavljivala je kako im je super zajedno, a naposljetku ga je prevarila s Talijanom Tommasom Marazzom. Samo dva tjedna poslije bila je s manekenima Michaelom i Yammalom. Trenutačno je u vezi s bivšim kanadskim hokejašem, Martinom Evansom. Planiraju se vjenčati na jesen, a u vezi su osam mjeseci.

DR. SAKOMAN: NE VJERUJEM DA SE UDAJE
Poznati liječnik i tetak Nine Morić, nakon što je ona medijima obznanila da se na jesen udaje, rekao je da on ne vjeruje u to. Liječnik se brinuo za Ninu nakon što je popila 20 tableta te se predozirala zbog nesretne ljubavi.

PREDOZIRALA SE TALBETAMA NAKON ŠTO SE RASTALA OD CORONE
Bila sam u šoku i popila sam tablete za spavanje. Zato što sam upravo u tom trenutku saznala da je moj suprug Fabrizio Corona noć proveo s Belen Rodriguez. Sam mi je to rekao preko telefona. U tom trenutku činilo mi se da će mi se tlo pod nogama izmaknuti, rekla je Nina nekoliko dana nakon što je 6. siječnja 2009. godine popila 20 tableta za spavanje.

'BELEN TOLIKO VOLIM, ŽELIM S NJOM IMATI SINA'
Fabrizio Corona prije godinu dana izjavio je da Belen voli toliko da želi da mu rodi sina. Rekao je da talijansku starletu smatra svojom sudbinskom ženom.







Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje