Obavijesti

Show

Komentari 1

Fan šokirao slavnog 'Prijatelja': Izgledaš baš kao Joeyjev tata

Fan šokirao slavnog 'Prijatelja': Izgledaš baš kao Joeyjev tata
13

Popularni Joey iz 'Prijatelja' odgovarao je na pitanja voditelja o tome gledaju li mlađi naraštaji seriju od čijeg je prikazivanja prošlo već 15 godina, a zanimljiva anegdota nasmijala je sve u studiju

VIDEO

Prije nekoliko godina hodao sam ulicom i jedan klinac mi je prišao i rekao: 'Izgledaš baš kao Joeyjev tata'. Samo sam mu odgovorio 'Bježi!' jer mislim da je to nešto što bi starac rekao, ispričao je američki glumac Matt LeBlanc (51) gostujući u emisiji 'Live with Kelly and Ryan'.

Pokretanje videa...

00:21

Popularni Joey iz 'Prijatelja' odgovarao je na pitanja voditelja o tome gledaju li mlađi naraštaji seriju od čijeg je prikazivanja prošlo već 15 godina, a zanimljiva anegdota nasmijala je sve u studiju.

- Mislim da će uvijek biti novih generacija koja će gledati seriju, a oni će se identificirati sa svim problemima kroz koje smo i mi sami prolazili. Serija je stvarno odlična, jako sam ponosan na nju i njezin uspjeh - dodao je LeBlanc. 

Humoristična serija 'Prijatelji' počela se emitirati 1994. godine, a pratila je avanture šest najboljih prijatelja koji žive zajedno u New Yorku. Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe i Joey odmah su osvojili srca široke publike, a u ukupno deset sezona snimljeno je čak 236 epizoda.

Iako je glumcima bilo ponuđeno snimanje 11. sezone, tu ponudu ipak su odbili uz objašnjenje da bi to uništilo postojeću reputaciju serije. 

Glumica Jennifer Aniston (49), koja je u seriji glumila lik Rachel Greene, nedavno je promovirala svoj novi film 'Dumplin', a tada je progovorila i o mogućem okupljanju popularnih 'Prijatelja'. 

- Slušajte, što se tiče snimanja novih nastavaka, djevojke uvijek govore da bi željele ponovno. međutim, dečki iz nekog razloga baš i nisu previše uzbuđeni oko toga - priznala je Jennifer. 

The 89th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- Volim citat Davida Cranea: 'Druženje 50-godišnjaka u kafiću bilo bi patetično' - rekao je redatelj serije Kevin S. Bright (64) i time razočarao obožavatelje koji su se nadali da bi se okupljanje ipak moglo dogoditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao