Obavijesti

Show

Komentari 25

Fani je bila neozbiljna, Ljupka prelijepa, a Anica previsoka...

Fani je bila neozbiljna, Ljupka prelijepa, a Anica previsoka...
14

Anica Kovač za svijet mode bila je previsoka, Vanja Halilović preniska, Monika Mamić imala je preraskošne obline, a Ljupku Gojić su odbijali jer je previše lijepa

VIDEO

Svađao sam se s fotografom Cobrom Balićem hoćemo li angažirati Fani ili gracioznu balerinu. Popustio sam Cobri kojeg je osvojila Fanina divlja ljepota, opisuje Hamed Bangoura (53) kako je Fani Čapalija (40) ušla u modni svijet.

Kad su je na izboru za Miss svijeta proglasili najljepšom Europljankom vlasnik modne agencije Elite tražio me da dovedem Fani u Pariz. Sve sam dogovorio s njezinim menadžerom, no oni se u dogovoreno vrijeme nisu pojavili na aerodromu, niti su se više javljali kaže Hamed čija agencija Midikenn ove godine slavi 25 godina rada. Dodaje da mu se Čapalija javila nakon pet godina rekavši da ovaj put želi ozbiljno raditi. 

Ivo Čagalj/Pixsell

Pozvali su je u Zagreb na reviju Enrico Coveri gdje je poseban gost bio agent Eve Herzigove i Laetizije Caste koji je, kad je vidio Fani, poludio za njom. Otišla je u Pariz na tri mjeseca, snimila book i radila. U rujnu je otišla u Split po zimsku garderobu, a trebala se vratiti za tjedan dana.

- Javili su mi da je nema. Tražili smo je po Splitu, ali nitko nije znao gdje je. Nakon nekog vremena poslala mi je pismo da se udaje za nogometaša Ivicu Mornara - Kaže Bangoura. Uvjeren je da je Čapalija mogla zaraditi milijune dolara da je bila ozbiljnija, jer su joj čim je došla u Pariz ponudili početnički ugovor od 300.000 dolara za godinu dana. 

Bangoura je otkrio i Anicu Kovač (39).

- Sjećam se kako sam se i svađao s Milanom Šečkovićem vlasnikom licence i njegovom pomoćnicom oko Anice. Ona je govorila da je Anica tvrda Hercegovka i da nema tu profinjenost. Ja sam govorio da ako ne bude Miss da će sigurno biti prva pratilja, i tako je i bilo, ponosno ističe Hamed. Anica nije ostvarila veliku karijeru jer je sa svojih 180 centimetara bila previsoka. 

24sata

Ninu Morić (39) otkrio je kao 15 godišnjakinju. Nakon dvije godine u Midikennu plasirao ju je u Milano, a rastali su se nakon što se proslavila u spotu s Rickyjem Martinom.

I danas uspješne TV voditeljice bile su nekoć članice Midikenna. Monika Mamić (31) do svoje punoljetnosti bavila se manekenstvom. Imala je interesantno lice i dugu kovrčavu kosu no ozbiljniju karijeru nije mogla ostvariti. Problem je u tome što je prema mišljenju modnih agenata imala preraskošne obline, naročito prsa jer nosi grudnjak veličine pet. 

Jurica Galoić/24sata

Bivša loto djevojka Vanja Halilović (32) također nije uspjela u modnom svijetu. Usporedivši njezine fotografije s početka karijere s današnjim vidljivo je da je korigirala grudi, no i da je to učinila ranije ne bi bolje prošla.

24sata

- Najviše se traže djevojke od 173 do 175 centimetara. Vanja je nažalost, bila preniska - objašnjava Bangoura. I danas je u odličnim odnosima s Ljupkom Gojić Mikić (33), koja je s trinaest godina snimila svjetsku kampanju za Pantene Pro-V, poharala je Milano, London i New York, a prvih godinu dana bavljenja manekenstvom, iako sa zavidnim uspjehom u drugim metropolama, u Parizu nije mogla dobiti posao i to zbog bizarnog razloga.

- Svi su joj u Parizu govorili da je tres jolie, da je previše lijepa. Imali smo deset castinga na dan i ni jedan posao nije dobila priča Bangoura kojeg manekenka i danas zove tata ili crni deda kad ga predstavlja svojim kćerima.

Željko Lukunić/PIXSELL

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu