Obavijesti

Show

Komentari 32

Fani Stipković kopirala je seksi pjevačicu Rihannu

Ljubičastu haljinu Rihanna je nosila na Milanskom tjednu mode 2007. godine. Voditeljica Fani je za Storyjev party odjenula tu istu ljubičastu haljinu

VIDEO

Najskuplju haljinu nosila je novinarka “Red Carpeta” Fani Stipković (28).
- Haljina je neprocjenjiva jer je unikat i ne može se kupiti, a prije nekoliko godina je šivana samo za Rihannu. Imam sreće što poznajem te dizajnere pa su mi ju darovali - kaže Fani. Bivša manekenka je na partyju imala i najskuplje cipele te dizajnersku torbu.
- Cipele Christian Louboutin platila sam 10.000 kuna, a torbica je ručni rad Spose i također stoji nekoliko tisuća kuna - dodala je Stipković. U haljini Dolce&Gabanna zablistala je bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (34), koja je supruga, nogometaša Roberta (36) ostavila kod kuće da se brine za njihovo troje djece. Nosila je odjeću i cipele od 20.000 kuna.
- Haljina je jako skupa, ali sam je kupila na sniženju u Švicarskoj, kao i Paciotti cipele - kaže bivša missica. Anica nam se požalila kako joj svi govore da je previsoka za sandale, ali ona ih i dalje nosi. Tako su i ove imale potpeticu od 10 centimetara.
- Nije me briga, bitno je da se dobro osjećam, a u štiklama sam ženstvenija - zaključila je Anica koja preporučuje ženama da nose ono što vole.

KANADSKI MODNI DVOJAC SAŠIO JE HALJINU ZA RIHANNU
Ljubičastu haljinu Rihanna je nosila na Milanskom tjednu mode 2007. godine. Kanadski modni dvojac Dsquared, blizanci Dean i Dan Caten, sašio je haljinu samo za pjevačicu s Barbadosa. Haljina je unikatna i vrijednost joj je nekoliko tisuća eura.

ALEKS SE 'FURA' NA KYLIE: ISPOD SAM GOLA
Manekenka Aleksandra Grdić (29) došla je s modnom dizajnericom i prijateljicom Martom Bužolić. Ona joj je i sašila kombinezon sličan onome koji je pjevačica Kylie Minogue nosila u spotu “Can’t Get You Out Of My Head”.
- Ispod nemam donje rublje - rekla je Grdić dok su joj grudi izvirivale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...