Obavijesti

Show

Komentari 25

Fani Stipković: Moj Lui je htio 'potrošiti’ svećenika

Fani Stipković: Moj Lui je htio 'potrošiti’ svećenika
8

Pokojna čivava S. Mehun igrala je nogomet, pas Jelene Veljače igra Monopoly, Grubnićeva Suri ide kod frizera, Bond Maje Šuput ne voli dizajnere

VIDEO

Psi poznatih Hrvata nose kaputiće, kabanice i haljinice, idu kod frizera, odsjedaju u finim hotelima i posjećuju skupe trgovine. Neki ljubimci, poput mačke Sunčice Lalić,  imaju problema s prehranom. Princeza je bila anoreksična, a Archibald Ibrice Jusića zbog zdravlja je morao postati vegetarijanac.
- Svećenik je došao blagosloviti moj stan. Čim je ušao, moj maltezer Lui skočio mu je na nogu, uhvatio je, obgrlio i počeo se ponašati neprimjereno. Odmah sam ga uzela i zatvorila u sobu. Svećenik se, srećom, samo nasmijao - prepričava Fani Stipković doživljaje sa svojim osmogodišnjim ljubimcem. Uz njega ima i čivavu Sauri, koja je mirnija.
- Lui ima obitelj bez moga blagoslova. Jednom je silovao jorkširicu i imali su mladunce. Ako je vani hladno, Sauri znam odjenuti jaknu ili kabanicu, a Lui je 'klošar’ i ne podnosi odjeću - govori manekenka i novinarka. Maja Šuput ima sedmogodišnjeg maltezera Bonda. Još uvijek je, kaže, “junfer”.
- Bond je kao i ja. Ništa od seksa prije braka - našalila se Šuput. Dodala je da se njen maltezer boji malih i velikih pasa, a dok je bio mali, neprestano je grizao mikrofone. Obožava se družiti s ljudima i hodati po 'birtijama’ i restoranima. Čim počnem jesti, žica me klopu, a najdraže su mu kokice, sladoled, mrkva i paprika - rekla je pjevačica. Dodaje da psu ne kupuje dizajnersku odjeću, ali ima pet-šest komada robe. Janko Popović Volarić djevojci Jeleni Veljači kupio je psa Plavku. S njom Janko najradije igra Monopoly.

PRINCEZA ANOREKSIJU LIJEČILA BIOENERGIJOM
Neven Ciganović imao je afričkog tvora, kojeg je dao roditeljima dok je bio u Americi. Psa Dašu ostavio je u SAD-u, ali mu je nedostajao pa su ga prijatelji avionom poslali u Zagreb. Princeza, perzijska mačka Sunčice Lalić, nije htjela jesti. Anoreksiju je liječila bioenergijom i reikijem. Lalić je za mačku nabavila i dadilju.

FAKINA HILTONA PREGAZIO JE AUTOBUS
Snježana Mehun imala je čivavu Hiltona. Lani ga je ispred njene kuće pogazio ZET-ov autobus. Snježana Hiltona još nije prežalila, iako razmišlja o kupnji dobermana. “Hilton je bio pravi fakin.  S mojim sinom Dinom igrao je nogomet”, rekla je Mehun.

'PAS MI SE POKAKAO U SKUPOM DUĆANU'
Suri, jorkširska terijerica Marka Grubnića, jedanput na mjesec odlazi frizeru. Marko ima i mopsicu Lu, koja trenutačno živi kod njegovih roditelja u Pakracu.
- Jednom se Suri uneredila usred skupog dućana, ali gospođa joj je  oprostila. Ona je prava koketa - opisuje Mačak svog psa.

FREAK NOSI DIZAJNERSKU ODJEĆU, A IMA I KUPAĆE GAĆE
Nikola Popović (19) iz Gornje Grede kraj Dugog Sela ponosni  je vlasnik mješanca čivave i pinča. Na psa troši i do 6000 kuna na mjesec, a novac zarađuje kao novinar. Za Freakov rođendan Nikola planira veliko slavlje s tortom za pse.
- Majicu bi mu trebala napraviti Leonarda Boban - kaže Nikola. Dodaje da Freak ima i kupaće gaće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'