Show

Komentari 15

Fani Stipković s legendom Reala pozirala na Dan zaljubljenih, pa otkrila što joj je dečko poklonio

Fani Stipković s legendom Reala pozirala na Dan zaljubljenih, pa otkrila što joj je dečko poklonio

Novinarka je iskoristila Valentinovo kako bi objavila prvu službenu fotografiju s novim partnerom i bivšim nogometašem Reala, Fernandom Hierrom te potvrdila njihovu sretnu vezu

Voditeljica i novinarka Fani Stipković (39) iskoristila je Valentinovo kako bi objavila prvu fotografiju s novopečenim partnerom i bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom (53). Fani je od Hierra dobila veliki buket raznolikog cvijeća kojim se pohvalila u Instagram pričama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a u opis fotografije stavila je samo emotikon srca. Pratitelji su, sudeći po komentarima, ostali oduševljeni ovim romantičnim prizorom.

Među brojnim komentarima, našao se i onaj stilista Nevena Ciganovića (50).

- Ljubavi, Sretno vam Valentinovo - napisao je kratko, a vrlo brzo uslijedili su i komentari pratitelja.

'Bas ti dobro ljubav stoji!', 'Super ste', 'Legende', 'Kakav igrač', 'Bravo, napokon', pisali su pratitelji ispod fotografije koja je sakupila više od 2 tisuće lajkova.

Kasnije je objavila i nekoliko Instagram priča u kojima se pohvalila buketom raznolikog cvijeća. Napisala je da je sretna djevojka te otkrila da se trenutačno nalaze u španjolskom gradu Málagi.

Podsjetimo, novinarka je svoju vezu s bivšim nogometašem potvrdila prije mjesec dana. Otkrila je kako su se upoznali te kako funkcioniraju.

- Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza se sada nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još pričati o vjenčanju - izjavila je Fani novinarima Europa Pressa nakon što su ih paparazzi snimili tijekom izlaska u Madridu.

O njihovoj se vezi počelo šuškati još početkom prosinca prošle godine, nakon što su zajedno sjedili na tribinama tijekom finala Davis Cupa.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci