Obavijesti

Show

Komentari 56

Fanin psić traži si prijatelje na netu, ima profil na Facebooku

Fanin psić traži si prijatelje na netu, ima profil na Facebooku
4

Čivava Sauri na profilu ima vlastite albume fotografija, a prijatelji joj šalju virtualne darove i ostavljaju poruke na zidu. Fani svog psića od milja zove modnom ikonom

VIDEO

Manekenka Fani Stipković (29) troipolgodišnju čivavu Sauri i devetogodišnjeg maltezera Luigija dobila je kao rođendanski dar. Obožava životinje pa je prije tri godine sa Sauri pozirala gola za kampanju Prijatelja životinja “Hrvatska bez krzna”. Nedavno je čivavi otvorila profil na društvenoj mreži Facebook nazvavši je Sauri Stipković. Pas na profilu ima vlastite albume fotografija, a prijatelji joj šalju virtualne darove i ostavljaju poruke na zidu. Manekenka je uoči Božića Sauri odjenula u kostim Djeda Mraza, a od milja je zove modnom ikonom.

Za ljubimce samo najbolje

- Psiće ne volim ostavljati same. Dok sam na putu o njima se brine moj brat, a majka često dođe iz Vele Luke kako bi im pravila društvo - rekla je svojedobno Fani. Dodala je kako su joj ljubimci pružili najviše ljubavi pa više ne može zamisliti život bez njih. Pazi da uvijek budu zdravi i čisti, a zimi ih oblači u tople kostime kako se ne bi prehladili.

- Sauri voli biti u centru pažnje. Jako je umiljata i svima se zna uvući pod kožu. Mirna je pa je bez problema mogu povesti u grad, dok je Luigi kralj u dramatiziranju. Ljubomoran je, često mijenja raspoloženja pa ga zovemo Psiho - rekla je Fani. Njezini prijatelji znaju koliko voli životinje pa im često pomaže u udomljavanju napuštenih pasa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Samo bezosjećajni i hladni ljudi ne vole životinje - zaključila je manekenka. Da živi u većem stanu i ne mora putovati zbog novinarskog posla, sigurno bi, kaže, imala još ljubimaca. 

Psa nazvao po Oprah Winfrey i otvorio mu profil na Twitteru

Američki reper Curtis James Jackson (35), poznatiji kao 50 Cent, za sebe kaže kako možda izgleda opasno, ali u srcu je veliko dijete. Nabavio je kujicu i dao joj ime po američkoj kraljici talk-showova Oprah Winfrey. Otvorio joj je profil na Twitteru, a Oprah je u samo 24 sata skupila više od 7000 obožavatelja. Reper ju je fotografirao s ružičastim gipsom na šapi, nožem i vibratorom.

Paris je psima sagradila luksuznu vilu

Bogatašica Paris Hilton (29) ima 14 pasa. Na Twitteru se pohvalila kako im je sagradila minijaturnu vilu s bazenom poput onih na Beverly Hillsu.

Beckhamov pas nosi ružičasti lak za nokte

Nogometaš David Beckham (35) psa oblači u dresove. Supruga Victoria (36) vodi ga na frizuru i masažu, a nabavila mu je i lak za nokte u trendovskoj boji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'