Obavijesti

Show

Komentari 100

Fanove bacila u trans: Karleuša pozirala samo u mini tangama

Fanove bacila u trans: Karleuša pozirala samo u mini tangama
5

Srpska pjevačica ne prolazi nezapaženo gdje god se pojavi, a na društvenim mrežama privlači pažnju provokativnim fotografijama. Uvijek nastoji više pokazati no sakriti

VIDEO

Nigdje se ne pojavljuje, a da svojom odjevnom kombinacijom ne mami poglede. Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (42) obično bira odjeću kojom više pokazuje no što sakriva. A ovoga je puta otišla korak dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Pokretanje videa...

01:36

Posljednjim objavama na Instagramu zagolicala je maštu svojim obožavateljima. Objavila je nekoliko fotografija na kojima je pozirala samo u tangicama i visokim, sjajnim čizmama.

Jelena je zavodljivo gledala u kameru, a grudi je prekrivala rukama. Komentari ispod objavljenih fotografija samo su se nizali, a svojih više od dva milijuna pratitelja na društvenoj mreži pjevačica je bavila u trans. 

Karleuša ima silikone u guzi?
Karleuša ima silikone u guzi?

- Boginja, predivna si. Jelena, goriš - samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a komentirila je i američka glumica Carmen Electra (43) koja je pjevačici napisala: 'My Baby'.

Bujne atribute uvijek stavlja u prvi plan, a jedino što joj njezini vjerni obožavatelji zamjeraju je pretjerivanje s Photoshopom, u kojem Karleuša nerijetko 'popravi' svoje nedostatke. 

Većina njih se složila kako Jelena svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću. No folkerica se ne osvrće na negativne komentare. Samouvjerena je, a samu sebe naziva 'kraljicom Srbije'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama