Obavijesti

Show

Komentari 1

Fanovi su od svibnja znali da će Katy Perry kćer nazvati Daisy

Fanovi su od svibnja znali da će Katy Perry kćer nazvati Daisy
11

Pjevačica se cijelu trudnoću 'nije skidala' iz odjeće i obuće koja je na sebi imala uzorak tratinčice, ali većina je to povezivala s promoviranjem nove pjesme. Oni koji su pogodili da će to biti i ime malene, presretni su

VIDEO

Američka pjevačica Katy Perry (35) i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom (43) ovih dana su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Daisy Dove Bloom.  

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni i njihove modne kombinacije na crvenom tepihu

Pokretanje videa...

00:57

Kako navode njeni pratitelji, oni su još prije tri mjeseca znali da će tako nazvati prinovu iako im Katy ništa nije rekla. Kako? Pjevačica je u svibnju objavila pjesmu 'Daisies' (op.a. tratinčice). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Napisala sam ovu pjesmu prije nekoliko mjeseci kako bi me uvijek podsjećala na to da treba ići putem kojim želite, bez obzira na to što drugi misle. Odnedavno ima potpuno drukčije značenje za mene, zbog svega ovoga što nam se događa - napisala je. 

Nekoliko dana prije izlaska nove pjesme, Katy je objavila sandale s uzorkom tratinčice i istaknula da se novac od prodaje donira bebama i djeci koje su ugrožene zbog pandemije korona virusa.

Zapravo, pjevačica je cijelo vrijeme objavljivala komade koji su na sebi imali tratinčice i nosila je maske i haljine s uzorkom tog cvijeća. Malo tko je posumnjao kako bi djetetu mogla dati takvo ime, činilo se kao da samo jako dobro promovira svoju novu pjesmu. 

- Ma znala sam, odmah sam govorila da će ti se tako zvati kćer. Napisala sam to u komentarima ispod objave pjesme - tvrdila je jedna pratiteljica koja im je, kao i nekolicina drugih, zaželjela sve najbolje u budućnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Katy je ovo prvo dijete, porod je protekao u najboljem redu, a s obzirom na to da je cijelu trudnoću nosila nešto s tratinčicama, sad je na nokte stavila taj cvijet i uslikala svoje prste i prste prinove. 

Katy Perry je trudna: 'Napokon više ne moram uvlačiti trbuh'
Katy Perry je trudna: 'Napokon više ne moram uvlačiti trbuh'

Orlando ima sina Flynna (9) iz braka s modelom Mirandom Kerr (37). Pjevačica i glumac namjeravali su se vjenčati u Japanu, ali su ceremoniju odgodili zbog pandemije korona virusa. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje