Show

Komentari 11

Fanovi uvjereni: Kim je uklonila filere, manja joj je stražnjica

Fanovi uvjereni: Kim je uklonila filere, manja joj je stražnjica

'Glavna razlika u odnosu na njezine prethodne fotografije je praznina pri vrhu stražnjice. Ili je izvadila filere ili je bila na liposukciji', komentirao je londonski plastični kirurg

Kim Kardashian (40) je s nedavnom objavom na Instagramu potaknula glasine da je uklonila filere iz stražnjice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji Kim drži najmlađeg sina Psalama (2) u naručju dok na sebi ima sportski grudnjak i tajice. Iako je uz fotku napisala kako nikada nije vidjela takvu ljubav kakvu osjeća prema sinu, njezinim fanovima je pogled pobjegao na njezinu pozadinu.

- Kunem se da njezina stražnjica nije tako izgledala ranije - napisala je u komentarima jedna od pratiteljica Kardashianke. 

'Jesi li smanjila stražnjicu', 'Što se dogodilo s tvojom guzom?', pisali su pratitelji u komentarima.

Londonski plastični kirurg za OK! Magazin je komentirao nagađanja i rekao da je Kim uklonila filere iz stražnjice.

- Glavna razlika u odnosu na njezine prethodne fotografije je praznina pri vrhu stražnjice. Ili je izvadila filere ili je bila na liposukciji - rekao je.

Starleta je 2011. godine snimila rendgen koji je pokazao kako u stražnjici nema filera, ali sumnja se kako su Kim i njezine sestre masne naslage iz trbuha premjestila u stražnjicu i s time dobile na volumenu. Osim toga, vjeruje se i da su platile doktorima samo da rendgen ne pokaže filere...

 

Najčitaniji članci