Obavijesti

Show

Komentari 7

Farma: Aleksandra rekla Sviscu da je primi za grudi

Farma: Aleksandra rekla Sviscu da je primi za grudi
9

Svizac i Rafo su si sami morali kuhati večeru jer djevojke ignoriraju njihove vapaje za hranom. Dok su kuhali, farmerice su im 'umirale od smijeha'

VIDEO

Farmeri su na obiteljskom sastanku napomenuli da su gladni.
- Ja sam smršavio, prije sam imao 83 kile, a sada sam pao na 77 - govorio je Svizac Ivani i Dvini o skali na vagi koju je isprobao u kovačnici. Drele je također upozorio djevojke kako su dečki gladni toliko da "budu krepali". Alenu i Rafi je "prekipjelo" to što su stalno gladni, a večera nikad nije skuhana pa su se, nakon što su vidjeli da opet nema jela, sami prihvatili kuhanja.
Alen je kasnije ljutit komentirao kako cure ništa ne rade, osim kuhinje, a kad ih pitaš jel ima večere, uvijek je negativan odgovor. Cure su ih gledale u kuhinji i umirale od smijeha. "Kao Lolek i Bolek!", komentirale su. No, djevojke su nakon predstave ipak odlučile sjesti s njima za stol i pogostiti se.
Obiteljski sastanak donio je i žustru raspravu o izboru sluge i sluškinje, te došlo do sukoba zbog neobičnog odabira. Dvina je pokušala objasniti svoj "demokratski" način odabira željom da se vidi tko se od natjecatelja uspio socijaliziati.
- Po ovome što je sada Dvina rekla ispada da se ja nisam socijalizirala - uvrijedila se na tu izjavu Ivana, a Stefany je dodala kako je ta "demokracija" jako glupa.
Neno je također iznio ono što njega muči.
- To već traje dva tjedna i mislio sam da će prestati, ali je već izmaklo kontroli. Stefany me neprestano lupa po guzici, te bih je zamolio da prestane - izjavio je pred svima. Farmeri su ostali začuđeni, a među njima i Stefany, koja misli da je Neno sa svojom izjavom pretjerao. Iako se pravila kao da ju nije previše pogodilo, Stefany je priznala Jeleni i Alenu:
- Njemu smeta kako sam prikazana vani i to ga nervira. Stalno me sprda kako dobro izgledam dok radim. I ljubomoran je što sam ja dobra s dečkima - rekla je Stefany.
Netrpeljivost između Stefany i Nene počela je jer Neno smatra da Stefany malo radi, dok dečki sve rade i onda su još i gladni.

FARMERI RASPRAVLJALI O VARANJU
Aleks je komentirala da bi oprostila prijevaru, ali varanje nikako.
- Ja da nekoga vidim da me vara, spucala bi ga sa šakom, a bogme ni cura ne bi dobro prošla - kazala je Stefany.
Rafo je priznao kako je dvaput oprostio prijevaru i da se zbog toga "dobro zeznuo". Dvina se također otvorila. U razgovoru s Alenom rekla je da je sada psihički spremna za dijete.
- Ranije ne bih bila spremna, pa bih onda svoje ambicije nametala svojoj djeci - zaključila je Dvina.
Alen je rekao da ne bi htio biti star kad ce mu dijete imati deset godina, a i da ne može raditi djecu prije, jer sve djevojke razmišljaju poput Dvine i ne žele imati djecu prije tridesete.

POHOTNA ALEKS REKLA SVISCU DA JE PRIMI ZA CICU
Nakon večere Aleks je poželjela malo pozornosti pa je upitala Rafu da li je ubrala dobru salatu, na što joj je Rafo ironično odgovorio da je salata bila dovoljno zelena. Kako od Rafe nije uspjela užicati niti jedan kompliment okrenula se Neni i zatražila da ispipa njene "tvrde noge". S obzirom da ni Neno nije reagirao, Aleks se ziheraški obratila Sviscu kojeg je zatražila da je primi za cicu. Svizac uvijek raspoložen za šalu i akciju nije taknuo grudi od Aleks već se osvrnuo na tvrdnje ženskog klana koje su zaključile da je muškarac u kuhinji jako seksi. On im je odbrusio da je njemu seksi vidjeti ženu u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'