Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
59 komentara

Farma: Ozlijeđenog Srećka ipak su odabrali za prvog duelistu

Moj komentar je suvišan. Ako je doktorica rekla da sam zdrav, onda sam zdrav. Što da ja sad kažem, upitao se Srećko u reality showu 'Farma'

Foto: Nova TV
59 komentara

Farmeri su birali prvog duelista između Maje i Srećka te su svi svoju šibicu dali Srećku koji je tako postao prvi duelist. No, ovaj odabir prvog duelista nije išao uobičajenim redoslijedom. S obzirom na to da se Srećko prije nekoliko dana ozlijedio u području noge, prije samog odabira, Drele je upitao Srećka osjeća li se spremnim za ulazak  u dvoboj ukoliko ga farmeri odaberu za prvog duelista.

Foto: Nova TV

- Ja sam za duel znanja spreman uvijek. Što znam, znam. Ali, na lijevu nogu teško mogu stati. Lijeva ruka mi ne radi, dobio sam injekciju za taj tetanus nesretni. Ne mogu reći da jesam spreman kad nisam- rekao je Srećko.

DRAMA NA FARMI Maju napustio suprug: 'Neću ja sad tebe moliti da tu ostaneš...'

Drele je potaknut njegovim odgovorom, na farmu odlučio pozvati liječnicu i čuti njezino mišljenje i nastaviti s odabirom. Farmere je naljutila cijela situacija.

Foto: Nova TV

- Ne mogu čovjeka više gledati i tu njegovu ljigavu igru! Ja ću zbog ovog pobunu napraviti! - uznemirio se Ozren, a s njim se složila Matea. Nakon pregleda, doktorica je pred farmerima rekla kako je Srećko spreman za dvoboj, eventualno, da se izbjegne dvoboj snage, odnosno guranje kola. Nakon što je postao prvi duelist Drele ga je upitao koji je njegov komentar na cijelu situaciju na što mu je Srećko odgovorio:

- Moj komentar je suvišan. Ako je doktorica rekla da sam zdrav, onda sam zdrav. Što da ja sad kažem? Sada je na Srećku da odabere drugog duelista!

Foto: Nova TV

Na poziv farmera, stigao je i veterinar kako bi pregledao kozlića koji se Matei ponašao sumnjivo. Veterinar ga je pregledao i zaključio kako je kozlić dobio tetanus te ga je odveo u stacionar. Maja i Matea nisu uspjele suspregnuti suze jer su se jako povezale s kozlićima. Kako bi bili u korak s pripremama proslave, gastronomkinja je pokazala farmerima kako se spremaju krvavice s dinstanim zeljem i restanim krumpirom. 

Foto: Nova TV

Cijeli dan farmerima je bio nabijen događajima i emocijama te je tako došao i trenutak da se pozdrave sa svojim obiteljima, a to im je jako teško palo. 

Naši partneri pišu
Message