Obavijesti

Show

Komentari 15

Farma: Stanari se pobunili i žele bolje uvjete za život

Farma: Stanari se pobunili i žele bolje uvjete za život
6

Zvijezde realityja prijete da će otići kućama ako im producenti ne osiguraju osnovne uvjete za život. S Nove TV poručuju da su sami pristali na farmu

VIDEO

Gladni, žedni i promrzli od hladnoće, 13-ero farmera počelo je pripreme za podizanje seljačke bune protiv produkcije Nove TV.
- Ovo bi trebao biti reality show, a ne 'izgladnjivanje show’ - složili su se hrvatski celebrityji okupiljeni za stolom u kuhinji. Ne mogu podnijeti ručkove od krumpira, graha i salate. Uz prijetnje da će otići kućama, tražili su hitan sastanak s odgovornima za njihove jade.
- Ne bih bio ljutit da nismo izvršili sve zadatke koje nam je produkcija zadala, a hrana, umjesto da kao nagrada stiže u većim količinama, stiže u sve manjim - bunio se Stipe Drviš.
- 'Ajmo se dogovoriti da ne radimo i ne izvršavamo zadatke - huškala je Dvina. Došli su do zaključka da bi mogli prerezati kablove na kamerama. Iako su već nakon ulaska na farmu shvatili da će morati štedjeti vodu, ne drže se dogovora.
Sapun, ručnici, skuplja radna odijela i rukavice, torbice, šampon, regenerator, papir i olovke stvari su koje traže farmeri. Iz produkcije poručuju da je to čar formata showa i da će pola milijuna kuna dobiti tko izdrži do kraja.

IVANA MARIĆ FRUSTRIRANA JER IMA NAJMANJU PLAĆU
Ivana Marić još u hotelu pitala je ostale o naknadi koju dobivaju za boravak na farmi. Zaključila je da je njen honorar najmanji. Smatra kako to nije u redu i da je diskriminirana. Hana se požalila kako ima problema s jajnicima. Produkcija joj je htjela osigurati ginekologa, ali je ona odbila jer ide kod ginekologinje. Josipa Pavičić boji se da će dobiti “neke bakterije dolje jer vodu nije prokuhala”.

DJEVOJKE NE ŽELE BLIZU KRAVA JER IM SMRDE
Mentor Jože nije donio darove poput kolača, čokolade i zečića za Uskrs, kako su farmeri očekivali, nego štapove za pecanje. Joža je na farmu dovezao i prve dvije krave, Beki i Stelu, te malo rakije. Aleks, Jelena i Alen popili su po gutljaj, a Dvina je uz Jožu potegnula malo više. Cure su komentirale da se odmah počne smrdjeti kad se stoji kraj krava.
- Samo sam malo stala pored krave i smrdjela sam kao ona. Ma kakav parfem! - rekla je Stefany.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije