Show

Komentari 15

Farmer Krunoslav čeka ljubav, a za izgled ne mari: 'Tražim ženu s kojom ću dijeliti i dobro i zlo...'

Farmer Krunoslav čeka ljubav, a za izgled ne mari: 'Tražim ženu s kojom ću dijeliti i dobro i zlo...'

Uskoro počinje nova sezona showa u kojem farmeri traže srodne duše, a zasada traju prijave kandidatkinja. 'Djevojke koje će mi poslati pismo mogu očekivati toplu dobrodošlicu. Kod mene će se osjećati kao kod kuće', rekao je Krunoslav

Krunoslav Pavlaković (49)  iz Cvetkovića kraj Jastrebarskog nije imamo hrabrosti prijaviti se su show 'Ljubav je na selu', umjesto njega to je učinila njegova starija kći, kako prenosi RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Meni je bilo neugodno, ali kći me nagovorila i prijavila. Gledao sam dosad 'Ljubav je na selu' kad god sam mogao, zanimljiva mi je emisija i tko zna, možda i ja pronađem nekoga za sebe - kaže Krunoslav.

Nakon propalog 22-godišnjeg braka, Krunoslav je već šest godina sam, no sada mu je dosta samoće pa je odlučio pronaći srodnu dušu pomoću emisije.

- Jabuka može biti lijepa izvana, a iznutra tko zna kakva je! Može biti loša, iako izgleda lijepo. Tako da izgled nije najvažniji. Tražim ženu s kojom ću se međusobno poštovati i dijeliti dobro i zlo. Važno mi je da smo složni, da sve zajedno radimo. Nikoga neću tjerati da radi, a ni meni nije nikakav problem usisati ili oprati suđe, sve znam - rekao je Krunoslav.

- Djevojke koje će mi poslati pismo mogu očekivati toplu dobrodošlicu. Kod mene će se osjećati kao kod kuće. Ako se kojoj svidim, i ona meni, gradit ćemo odnos na poštovanju i ljubavi - dodaje Krunoslav.

Najčitaniji članci