Show

Komentari 13

Farmer podbacio u shoppingu, Sever mu poručio: Preobičan si

Farmer podbacio u shoppingu, Sever mu poručio: Preobičan si

Dobar izbor kožne jakne i naravno bijela majica koja je must have u muškom ormaru. Ne sviđa mi se košulja, koja bi trebala biti tamnija, previše je poslovna, a minus su i retro naočale, komentirao je Sever

Počeo je dosad nikad viđeni tjedan u 'Shopping kraljici' zato što će u novih pet epizoda prvi put sudjelovati i muški natjecatelji, koji će pokazati kako i oni mogu biti kraljevi modne piste. Dakle, show 'Shopping kraljica' na jedan tjedan postat će 'Shopping kralj'!

Matija, Kristijan, Samir, Alen i Ivo ovotjedni su modni prinčevi, koji će pokušati osvojiti prestižnu titulu Shopping kralja. Prvi je na redu Matija Ričko, voditelj benzinske postaje, koji dolazi iz mjesta Strmec i u slobodno vrijeme radi na svojoj kući i uređuje prostor za sebe i suprugu.

- Iza svakog kralja stoji prava kraljica, a iza mene stoji najbolja kraljica i zato ću i biti Shopping kralj - kaže Matija, čija je sestra Petra također sudjelovala u emisiji. Kad su došli ostali kandidati, dečkima se u videoporuci javio Robert Sever, koji im je još jednom naglasio da se prvi put traži Shopping kralj i da su pravila ista kao i kod djevojaka. Natjecatelji imaju četiri sata i 2000 kuna da osmisle modnu kombinaciju koja odgovara temi tjedna - Buntovnik bez razloga.

Matiji će u odabiru odjeće pomagati supruga Barbara, koja ga je vidjela u popularnoj emisiji 'Ljubav je na selu' i svidio joj se da bi kasnije postali supružnici. Matija je odlučio prvo posjetiti frizera, a Roberta je malo razočaralo što se samo ošišao jer je očekivao da će se i obojiti. U to su vrijeme ostali kandidati pregledavali odjeću u Matijinu ormaru.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje jer je momcima stigla podrška - njihove shopping partnerice! Samiru je stigla Ana, Elmje došla Alenu, Ivo je dočekao Tomislavu, a Kristijan Anitu. Osim što će im biti savjetnice u kupnji, zajedničkim će snagama ocjenjivati kandidate, ali i snalaženje partnerica u odabiru zadane kombinacije.

Matija je na kraju odabrao kožnu jaknu, bijelu majicu, kariranu košulju, traperice i tenisice, a sve je upotpunio satom i naočalama. Kad je izašao pred ostale kandidate i njihovu pratnju, Sever je prvi kombinirao kombinaciju.

- Matija je parcijalno zadovoljio temu. Dobar izbor kožne jakne i naravno bijela majica koja je must have u muškom ormaru. Ne sviđa mi se košulja, koja bi trebala biti tamnija, previše je poslovna, a minus su i retro naočale. Korektno odrađeno, ali bez nekih uzbuđenja ili oduševljenja - rekao je modni znalac.

Dame su ga potom obavijestile da je njihova riječ glavna, a Matija je u šali komentirao da mu je tako i kod kuće.

- Sve nam je bilo presvijetlo i preobično - rekli su Ana i Samir i dali ocjenu šest.

- Skinula bih mu bile starke jer to više nije buntovno, Matija je bio preblijed - rekli su Anita i Kristijan i dali ocjenu pet.

- Blijeda trojka za blijedi outfit - rekli su Elma i Alen.

- Petica zbog obične majice i kombinacije tamne jakne i svijetlih boja - rekli su Tomislava i Ivo, a Matija je završio sa slabih 19 bodova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci