Obavijesti

Show

Komentari 0

Farmeri raspravljaju i boje se dvoboja koji je večeras

Farmeri raspravljaju i boje se dvoboja koji je večeras
3

Gledatelji će večeras za drugog dualistu prvi puta odabrati bilo koga od natjecatelja, osim Dvine Meler koja je ovaj tjedan gazdarica na farmi

VIDEO

Dan nakon posjeta svirača mamurni farmeri su komentirali kako su se proveli tijekom posjeta veselih gostiju. Jelena i Stefany su se na suncu prisjetile nekih zabavnih situacija. Stefany je komentirala da ''Alen stvarno nije normalan, jer ju je maltretirao'', ali se jako dobro zabavila. Obje tračerice uhvaćene su u igri ljubljenja sa Sviscem. Alen je tada komentirao:
- Što će ti reći dečko kada vidi da si se ljubila sa Svizcem?! Svi farmeri su se složili da su im dan ranije zbog dolaska romskog sastava malo popustile kočnice, a Alenu najviše. Dan je obilježio i razgovor o odabiru drugog duelista od strane gledatelja. Farmer Jura je očito svima utjerao strah u kosti. Farmeri su za ručkom raspravljali o dvoboju.
- On će se sigurno boriti, ja ću predati borbu ako me izaberu - izjavila je Aleks. Dvina ju je napala:
- Nema šanse, ti ćeš se boriti, vidiš koliko puta je Alen bio u ringu, pa je pobijedio!. Aleks je nastavila:
- Nema šanse. Vidiš, tu očito nešto ne štima, kada sam uvijek ja nominirana. Ja želim izaći i dobiti svojih pet minuta da ispričam svoju priču! Rafo ju je pokušao odgovoriti:
- Tek kada se predaš, pokazat ćeš da nešto ne štima, trebaš se boriti!". Neno je također komentirao:
- Ja sam isto razmišljao da se ne borim, ali na kraju sam odlučio da hoću! A mogli bi i izgladniti Juru prije dvoboja- dodao je Neno. Hana se nasmijala:
- To smo isto htjeli napraviti i Lupinu!. Farmer Alen je rekao da nema šanse da se bori s njim.

FARMERI PRIČAJU O MOGUČIM FAVORITIMA ZA NAGRADU
Jura očito predstavlja prijetnju farmerima kako kod muških, tako i kod ženskih farmera. Naime večeras prvi puta gledatelji mogu odabrati bilo koga od natjecatelja, osim gazdarice, a to je ovaj tjedan Dvina. Sve te priče ponukale su farmere da raspravljaju o mogućim favoritima za osvajanje nagrade, te sljedećim dualistima. Hana je predložila:
- Ajmo iz fore nominirati Rafu, da se on i Alen bore u ringu!. Svi su se na to nasmijali. Rafo je ne baš u šali komentirao:
- Evo, upravo zbog ovakvih razgovora, mene će se nominirati. Hana ga je odmah utješila da smatra kako je on jedini koji je najviše zaslužio da pobijedi, a ostali su se s tim složili. Očito je Rafo kod određenih farmera pobudio zavist. Stefany, koja je često s Rafom u sukobu, tračala je s Jelenom.
- Rafo glumi nekog sveca, a u biti on radi isto što i svi mi, samo što se pravi dobar! - komentirala je Stefany. Želja za ostankom na farmi očito u nekim farmerima pobuđuje sve više zavisti što može dovesti do novog preslagivanja saveza na seoskom imanju.

NA FARMI POČELO SMRDITI
Neodržavanje osobne higijene i smrad koji se širi iz nogu Jeleni su natjerali suze na oči.
- Peku me oči koliko ti smrde noge - rekla je Jelena Svizcu. Rafo je dodao kako i njegove smrde. Kaže kako se imao namjeru otuširati, ali ga je Stefany izbacila iz takta pa je odustao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...