Show

Komentari 547

Farmeri traže ljubav, ali pritom i dobro zarađuju: Honorari su im od 40.000 do 50.000 kuna?

Farmeri traže ljubav, ali pritom i dobro zarađuju: Honorari su im od 40.000 do 50.000 kuna?

Zanimljivo, natjecateljice koje se bore za farmere navodno nisu plaćene te sudjeluju u emisiji dobrovoljno, a honorar ide isključivo farmerima. RTL nije želio komentirati honorare kandidata

Da Hrvati obožavaju gledati 'Ljubav je na selu' nije nikakva tajna, a popularnost showa ne pada ni u 13. sezoni.  Promjena voditeljice prošla je 'glatko', a Anita Martinović uskočila je u ulogu u kojoj su gledatelji navikli pratiti Marijanu Batinić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među natjecateljima nešto novih, a nešto i provjerenih lica, a kao i svake godine mnogi propituju stvarne motive pojedinih kandidata za prijavom. Slobodna Dalmacija saznaje kako su honorari za farmere poprilično izdašni, što je zasigurno jedan od motiva.

Ove godine u emisiji sudjeluje pet farmera i jedna farmerica. To su Rasema, Dragan, Marijan, Neven, Zoran i Jurica, čije je scene RTL naknadno odlučio ukloniti zbog nacističke tetovaže, a kako piše Slobodna Dalmacija, pozivajući se na pouzdan izvor blizak produkciji showa, svatko od njih za sudjelovanje je dobio između 40.000 i 50.000 kuna.

Zanimljivo, natjecateljice koje se bore za farmere navodno nisu plaćene te sudjeluju u emisiji dobrovoljno, a honorar ide isključivo farmerima.

Upit o honorarima farmera i ostalih kandidata poslali smo RTL-u, no oni nisu željeli komentirati ove brojke, ali nisu ih ni demantirali. 

- Honorari sudionika svih RTL-ovih formata, baš kao i ostale stavke ugovora kojeg sudionici potpisuju s RTL Hrvatska su poslovna tajna i dio poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo - poručili su s RTL-a.

Najčitaniji članci