Obavijesti

Show

Komentari 10

'Farmeri' vole sado-mazo i odaju svoje poslovne tajne

'Farmeri' vole sado-mazo i odaju svoje poslovne tajne
6

Svizac, Stefany i Aleksandra su izgleda zaboravili na mikrofone i počeli razgovor o honorarima. Alen se pokazao kao pravi 'financijski stručnjak'

VIDEO

U iščekivanju novog člana na farmi, ukućani vrijeme “krate” izradom nakita. Slažu remenje, ogrlice i ostale predmete od kože. To će pokušati zamijeniti za meso, sir i maslinovo ulje.
- Ajmo pripremit cijelu kolekciju sado-mazo dodataka za Jožu - “prosula” je Ivana.
- Ja volim sado-mazo - nadovezao se napaljeni Alen, priznajući kako je jako perverzan.
Par minuta kasnije, ohladio se i počeo otkrivati svoje “poslovne tajne”. Rekao je da troši 20 tisuća kuna na mjesec.
Za reklamu za Puris, kaže, dobit će 40 tisuća kuna. U Big Brotheru je za tri mjeseca, priznaje, zaradio 15.000 kn. Svizac, Stefany i Aleksandra nastavili su razgovarati o honorarima. Zaključili su da ih je produkcija Farme “zaje....”. Alen im je, kao poslovni čovjek, otvoreno rekao da će tražiti veći bonus.
Grdićka je došla na ideju da svi traže sponzorske aute. Ukućani misle kako su prije ulaska trebali tražiti duplo veće honorare. Svizac tvrdi kako sve ovo treba gledati u smislu postizanja veće popularnosti. Tada, tvrdi, slijede ponude i angažmani.
Aleksandra Grdić otkriva da je već dobila ponudu za sudjelovanje u showu “Ples sa zvijezdama” koji će ići na jesen, a čini se da je istu ponudu dobio i Rafael Dropulić.


SVIZAC VIKAO NA KRAVU
Popodne je na farmi nastao pravi kaos. Krave Beki i Stela su pobjegle izvan ograđenog dijela farme, a njihov primjer je slijedio i mali telić Stipe. Alen ih je pokušao otjerati unutar ograde, ali krave su očito vidjele da mogu proći i tako odlučile doći do livade preko puta jezera. Krave su, naime, naučene da žive i pasu na livadi tako da im nije bio problem otići preko strmih stepenica koje vode do zelene površine. Alen je bio poprilično ljut na krave:“ Što me sada gledaš, vrati se nazad!“, vikao je Alen kravi koja ga s obzirom na vrijeme povratka 'kući' nije razumjela.

KOBILA 'NADMUDRUJE' FARMERE
Kobila Puta je izuzetno inteligentna životinja, potvrdio je mentor Joža. G. Tučkorić je vlasnik ergele u tom kraju Moslavine, a kao pravi znalac komentirao je Putin bijeg:
- Puta je izuzetno inteligentna životinja, koja samo što ne progovori. Dobro razumije naredbe i bila bi od velike pomoći na farmi da farmeri znaju sa njom - kaže Joža.
- Kobila je najvjerojatnije prešla za kravama preko strmih stepenica i mostića i završila u 'divljini'. Puti godi malo „odmora“ od farmerskih tračeva.
- Vidjela je da se može odmarati i ništa ne raditi, pa je odlučila pobjeći van, na livadu - rekao je Joža.
Kada ju je farmer Alen odlučio vratiti na farmu preko mostića, Puta je stala kao ukopana.
- Pa nije ona glupa, pobjegla je preko njega, ali kada je shvatila da je bilo malo opasno, ipak se nije usudila vratiti natrag istim putem -  objasnio nam je Joža.
Da bi uspio vratiti odbjeglu kobilu Alen je morao razmisliti i ići s njom okolnim putem. Kobila je čini se nadmudrila farmere i odlučila se i ona pred kamerama odmarati. Ipak je ovo reality show!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao