Obavijesti

Show

Komentari 171

Nikolina Cvek ostala je sama: 'Pjevanje je moja jedina ljubav'

Nikolina Cvek ostala je sama: 'Pjevanje je moja jedina ljubav'
9

Nikolina i dalje tvrdi da nije u vezi s Jovicom, a kad smo je pitali što je s planiranim vjenčanjem u veljači, nije htjela ništa komentirati. Šuška se kako je i tim zarukama došao kraj

VIDEO

Ljudi su u prošlosti postajali poznati i slavni na račun svojeg talenta. Dolaskom reality emisija to sve promijenilo. Odjednom je za slavu bilo dovoljno pojaviti se na televiziji. Ali kako isplivati u moru kandidata? Pa, naravno, skandalima.

Publika na televiziji ne želi gledati obične, normalne, pristojne ljude. To, kako bi rekli Amerikanci, jednostavno nije dobra televizija. Seks, golotinja, svađe i prevare sastojci su provjerenog recepta za što dulji ostanak u showu i nekakvu karijeru nakon toga. Pa i ako te publika mrzi, što to ima veze?! Za tebe svi znaju, o tebi se piše, ti odjednom spadaš u medijski prostor, misao je vodilja većine kandidata. U trećem nastavku serijala “Mračna strana reality skandala” donosimo priče kako je sudjelovanje u showovima utjecalo na natjecatelje. Nikolina Cvek danas je u potpunosti posvetila pjevanju i ove godine želi samo nastupati. Tvrdi da više nije u vezi s Jovicom iako on govori suprotno.

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča svakako je ona između Josipa Ćiritovića Jovice (34) i Nikoline Cvek (26). Nikolina je u showu osvojila Jovičino srce, a farmer ju je zaprosio dok su muzli koze. No nakon završetka showa par je raskinuo zaruke, a kako Nikolina kaže, to se dogodilo zbog prevelike razlike u godinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:08

I dok je Jovica govorio kako par i dalje planira vjenčanje, Nikolina se posvetila pjevanju i u međuvremenu pronašla novog dečka, odnosno dečke. 

cvek

Prvo je bila u vezi s misterioznim glazbenikom Lukom iz Pule, s kojim je planirala snimiti duet, a zatim se 'zaručila' za člana benda Marija (26), za kojeg bi se trebala udati u veljači ove godine. 

Nikolina Cvek dobila kaznu od 370 kuna: Pokazivala je guzu?
Nikolina Cvek dobila kaznu od 370 kuna: Pokazivala je guzu?

- Dobili smo blagoslov njegovih roditelja, koji su me prihvatili kao svoju kćer. Planiram i djecu jer je to doista muškarac kojeg volim najviše na svijetu. Osvojio me jer je lijep, zgodan i pametan. S Jovicom sam u dobrim odnosima, ali ga gledam samo kao prijatelja - izjavila je Nikolina, no njezin sad bivši zaručnik izjavio je kako je cijela priča velika laž te kako su on i Nikolina sretno zaljubljeni. 

- Još smo zajedno i svaki dan se čujemo. Nismo se vidjeli dva mjeseca, ali Nikolina mi svaki dan pošalje sto poruka - rekao nam je Jovica kad smo ga nazvali. Benkovački farmer prokomentirao je i Nikolininu pjevačku karijeru. 

Pokretanje videa...

01:10

- Ona misli da će postati Severina ili Stoja, a zaradi po nastupu od 800 do 1000 kuna. Ne može živjeti od toga. Govori da nismo zajedno jer ne želi privlačiti pozornost ničim drugim osim pjevanjem - dodao je. 

Koncert Nikoline Cvek, biv​še natjecateljice showa "Ljubav je na selu"

Jovica je u kolovozu prošle godine došao i na Nikolinin koncert u Zadru, gdje mu je bio zabranjen ulaz, a na koncertu u Petrinji stajao je u prvom redu. Pojavio se s buketom ruža i pokušao ju je osvojiti, no brzo ga je otpilila. 

Nikolina Cvek se udaje: Mariju je rekla 'da', a Jovica tuguje?
Nikolina Cvek se udaje: Mariju je rekla 'da', a Jovica tuguje?

- Ne znam što glumi. Malo hoće biti slobodna pa hoće sa mnom avanturu... Nek’ se više odluči - zaključio je na kraju Jovica.

Nikolina i dalje tvrdi da nije u vezi s Jovicom, a kad smo je pitali što je s planiranim vjenčanjem u veljači, nije htjela ništa komentirati. Šuška se kako je i tim zarukama došao kraj. 

- Moja ljubav je pjevanje, ne treba mi nitko drugi - otkrila nam je Nikolina.

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao