Obavijesti

Show

Komentari 0

'Fejs' ratnice: Ove zvijezde se koriste riječima kao oružjem

'Fejs' ratnice: Ove zvijezde se koriste riječima kao oružjem
4

Ivana Kindl vrijeđa kolege pa briše statuse, a mršava Nikolina Pišek misli da je blate 'ugodno popunjeni', a Borna Rajić neistomišljenike zove ocvalima

VIDEO

Borna Rajić, samoprozvana savjetnica za življenje i bivša modna dizajnerica, otišla je korak dalje pa na društvenoj mreži ima poseban album koji je nazvala “Odgovor čitateljima”.

- Oni koji dovode u pitanje moju inteligenciju, vjerojatno dvoje i o mom libidu, a ja o njihovoj ljepoti - jedan je od statusa u kojima se Borna obračunala s neistomišljenicima. Nakon što su u TV emisiji u negativnom kontekstu komentirali njezine kućne videouratke, Rajić je kantautoricu Alku Vuicu (54) prozvala ocvalom, a političara Slavena Leticu (68) potentnim. Za one koji je ne vole kaže da im je mržnja samo maska koja prikriva nedostatak hrabrosti za istinskim divljenjem.

- Dobro je imati neprijatelje, imao ih je i Isus, izoštravaju osjetila - zaključila je Borna. Bogatašica s pariškom adresom na društvenoj mreži spominje i bivšeg muža Luku Rajića (51), naravno, u ironičnom stilu jer Borna smatra da je poduzetniku najveći uspjeh u životu to što mu je ona bila supruga.

Pjevačica Ivana Kindl (37) ne obračunava se s obožavateljima, ali voli komentirati kolege. Tako je gledajući show “Tvoje lice zvuči poznato” zaključila da su Maju Šuput (36) uništili silikoni i operacije. Čim joj je status završio u medijima, Ivana ga je obrisala. Svojedobno joj se nisu svidjele ni izvedbe Zdravka Čolića (64) i Tonyja Cetinskog (46) koji su gostovali u finalu TV zabavnog showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Umjesto modernije glazbe, mi opet ziheraški. Tony je unakazio ‘White Christmas’. Balkanija umjesto mladosti i radosti. Stvarno smo nazadni do bola. To s Čolom mi je izgledalo ko čobanski show - bila je oštra Kindl na “fejsu”. Ništa od toga poslije nije htjela komentirati. I pjevačice u usponu nemaju dlake na jeziku, a to dokazuje Antonija Dora Pleško (16), bivša natjecateljica showova “Supertalent” i “X Factor Adria”. Splićanka se na društvenoj mreži često obračunava s, kako ih naziva, “hejterima”.

- Kako volim ove ljude koji me nikad nisu upoznali, pa me gade i vrijeđaju bez razloga, ali mi barem daju dodatnu motivaciju, barem neka korist od njih. Ljudi, sretna sam kao nikad, i to mi nitko neće moći uskratiti. Znam da vas neprijatelje to boli pa se grizete - napisala je Antonija Dora.

Napad je najbolja obrana, očito je njihov moto pa bez dlake na jeziku drsko odgovaraju svima koji ih kritiziraju. Nikolini Ristović (42) slaba točka je kilaža, a Borna Rajić (45) ne bira razlog za svađu. Na piku su joj svi koji je ne doživljavaju kao divu vrijednu hvaljenja.

Nakon što je objavila fotografiju u kupaćem kostimu s plaže, dušebrižnici su joj pisali “pojedi ćevape s kajmakom da ti se više ne vide rebra”. Nikolina se naljutila jer je zbog dobrog izgleda prozivaju oni koji su, kaže, ugodno popunjeni.

“Hvala na brizi. Zdrava sam i aktivna, iznijela sam uredne trudnoće i rodila dvoje djece, redovito se hranim, vježbam, a volim i gumene bombone koji nisu baš preporučljivi, ali ne mogu si pomoći”, napisala je Nikolina. Nedugo poslije je objavila ironičan status: “Nakon što smo zaključili da sam jedna od rijetkih žena koja ima, zamislite, rebra - evo fotke na kojima se ona ne vide”, šalila se Ristović. Jedna je od rijetkih koja ne briše ružne komentare.

Bivša modna dizajnerica i samoprozvana savjetnica za življenje je otišla korak dalje pa na društvenoj mreži čak ima poseban album koji je nazvala “Odgovor čitateljima”.

“Oni koji dovode u pitanje moju inteligenciju vjerojatno dvoje i o mom libidu, a ja o njihovoj ljepoti”, jedan je od statusa u kojima se Borna obračunala s neistomišljenicima. Nakon što su u TV emisiji u negativnom kontekstu komentarali njezine kućne videouratke, Rajićka je Alku Vuicu prozvala ocvalom, a Slavena Leticu potentnim. Bogatašica s pariškom adresom na “fejsu” često spominje i bivšeg muža Luku Rajića (51), naravno, u ironičnom stilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...