Obavijesti

Show

Komentari 88

Feminnem na Dori pomele Franku Batelić, idu u Oslo

Feminnem na Dori pomele Franku Batelić, idu u Oslo
14

U subotu navečer u Opatiji natjecatelji su se borili za pobjedu na Dori i odlazak na Eurosong u Oslo. Od 16 izvođača pobjedila je skupina Feminnem

VIDEO

Pamela Ramljak (30), Nika Antolos (20) i Neda Parmać (25) ove godine u Oslu će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Djevojke su pjevale pjesmu 'Lako je sve'. Rasplakale su se nakon što su saznale da su pobijedile. Drhtavim glasom još jednom su otpjevale svoju pjesmu. Grupa je 2005. godine na Eurosongu predstavljala Bosnu i Hercegovinu, a prošle godine bile su druge na Dori. Na drugom i trećem mjestu ove godine našli su se Franko Krajcar i Individua te Valungare. Prošlogodišnji pobjednik, Igor Cukrov pjesmom je otvorio Doru.
- Dora je super iskustvo, ali za jednog mladog izvođača to je i veliko breme. Očekivanja javnosti i države su velika, no nažalost nakon što se dođe na jedno takvo natjecanje shvatiš da nije bitno natjecanje već lobiranje - izjavio je Igor u Green roomu te dodao da je ipak velika stvar ako izvođač izbori prolazak u finale. Cukrov je došao u Opatiju u pratnji djevojke, manekenke iz Beograda. Voditeljica Ida Prester u subotu je odjenula haljinu sličnu onoj Nevene Rendeli u petak.
- Nisam zadovoljna svojim outfitom koji mi je dodijeljen za večeras - rekla je Ida. U konkurenciji od 16 izvođača favoriti su bili Franka Batelić, Feminnem i Doris Teur koja je sama napisala stihove i glazbu za pjesmu 'Ti me ne zaslužuješ'. Franka je bila tek osma. Odjenula je zlatnu jaknu i crne uske hlače, dizajnera ELFS. Carla Belovari natjecala se s pjesmom 'Sad osjećam to'.
- Jučer mi je bila puno veća trema. Danas sam odlučila dati sve od sebe i krenula opušteno na pozornicu. zadovoljna sam sobom. Žao mi je samo što su u petak ispali Martina Vrbos i Mijo Lešina - rekla je Carla. Pjevačica se usporedila s ukrajinskom pobjednicom Eurosonga, Ruslanom, po temperamentu i energiji, ali i indijskom stilu odijevanja. Carla je obje večeri u kosi nosila ukrasne sjajne trakice.
Osim mnoštva debitanata na Dori su pjevali i iskusni pjevači poput Guiliana kojem je tekst za pjesmu napisao Boris Novković.
- Bili smo dan stariji i opušteniji pa smo odradili nastup bolje nego jučer - rekao je Guiliano, koji se u Green roomu opuštao uz viski.

DVIJE VEČERI U JEDNOJ HALJINI
Pjevačica grupe Valungari u petak i subotu odjenula je haljinu vrijednu 40.000 kuna. Djevojke iz Swing Mamas odjenule su se poput 'semafora' dok su pjevale pjesmu 'Trio Tulipan', a u istim haljinama pjevale su i u subotu. Osim njih, dvije večeri za redom iste vjenčanice nosile su i djevojke iz skupine Feminnem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama