Obavijesti

Show

Komentari 37

Ferata iz 'Velog mista': 'Teško sam bolestan, ne mogu raditi'

Ferata iz 'Velog mista': 'Teško sam bolestan, ne mogu raditi'
4

Kad podvučem crtu od perioda nastanka 'Boljeg života' do danas, shvatim da sve stoji u mjestu, sve stagnira, rekao je Aljoša Vučković te se ispričao da više nema snage pričati...

VIDEO

Glumac Aljoša Vučković (72) povukao se iz javnog života zbog teške bolesti, prenosi Kurir. Vučković je u bogatoj karijeri glumio u više od 70 filmova. Glume se morao odreći zbog liječenja.

- Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila - kaže glumac za Kurir.

Aljoša je najpoznatiji po ulogama Ferate u ‘Velom mistu’, dr. Ive u ‘Boljem životu’ i Gašpara u ‘Povratku otpisanih’ .

- Eh, možemo se mi danas pitati šta je fenomen ili važnost 'Boljeg života' ili filma 'Kazablanka'… A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primijeti. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost - tvrdi Vučković.

Dodaje da je veoma teško dva puta pogoditi dobru priču i napraviti hit koji će trajati i kojeg će publika godinama voljeti.

- Najveći problem je u tome što se ljudi uspoređuju.. Kad se nešto uradi prvi put, ostavlja super utisak, a ako pokušate nešto tako ponovo napraviti, stiče se drugačiji dojam i onda se pronalaze razlozi zašto je ono prvi put bilo bolje, imalo kvalitetniju ideju i zašto ovo drugo isto tako nije dobro - pojašnjava Vučković.

Ogorčenim i teškim glasom govori da danas, prema njegovom mišljenju, fenomeni skoro i ne postoje.

aljosa vuckovic

- Kad podvučem crtu od perioda nastanka 'Boljeg života' do danas, shvatim da sve stoji u mjestu, sve stagnira. Što da vam kažem osim da će nam doći bolji život. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcionira po principu: "Hajmo probati da bude bolje", i to bolje traje dvije minute, pa stane - rekao je glumac i završio intervju za Kurir s konstatacijom da više nema snage pričati.

Jedan od legendi showbusinessa je i Vojislav Brajović (69) koji je u nostalgičnoj ispovijesti za 24sata opisao kako su glumci  'bivših vremena' preko noći stekli doživotne obožavatelje te stvarali kultne pjesme, serije i filmove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama