Obavijesti

Show

Komentari 5

Filip Dizdar objavio novi singl, najavnu pjesmu za novi album

Filip Dizdar objavio novi singl, najavnu pjesmu za novi album
2

Novi spot, za singl „Sve je bolje kad je tu“, biti će mnogo intimnije naravi. Ideja je prikazati stranu glazbe koja se u današnjoj hiperprodukciji sve više zapostavlja

VIDEO

Nakon uspješnog video spota za posljednji singl „Hodaš na rukama“ kojeg je publika tjednima držala na 1. mjestu MTV top ljestvice, mladi i talentirani Filip Dizdar vam iz svoje radionice donosi još jedan, ujedno i najavni singl za album prvijenac, „Sve je bolje kad je tu“. 

Ovaj put se radi o power baladi čiju glazbu i tekst potpisuje sam Filip, a možda upravo iz tog razloga pjesmu označava najosobnijom do sada. 

Novi spot, za singl „Sve je bolje kad je tu“, bit će mnogo intimnije naravi. Ideja je prikazati stranu glazbe koja se u današnjoj hiperprodukciji sve više zapostavlja i gubi, a tim putem i pokazati mladim glazbenicima zaboravljeni put koji pruža najveće zadovoljstvo. 

- Sve je bolje kad je tu“ je jedna od onih pjesama koja je rasla sa mnom i mogu reći da mi je najintimnija koju sam do sad napisao. Još prije dvije godine sam, prebirući po gitari naišao na tu melodiju i nisam ju mogao izbaciti iz glave. Prošli su mjeseci nabadanja teksta dok nisam doživio jedan od težih perioda u životu. Tad sam shvatio koliko sam sretan što imam nekog na koga uvijek mogu računati i tko će biti tu bez obzira kako se sve ostalo završi. Tu večer sam uzeo gitaru i riječi su došle same od sebe, sve se posložilo. Pjesma je zatim imala nekoliko premijera među bliskim osobama i njihove su me reakcije potakle da ju snimim i da upravo ona bude najavni singl za album.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon spota za pjesmu „Hodaš na rukama“ koji je doživio međunarodni uspjeh, spot za „Sve je bolje kad je tu“ je na početku idejno išao u smjeru još većeg i zahtjevnijeg projekta. Dok smo tako mozgali shvatio sam da se udaljavam od same biti pjesme i onog o čemu ona govori. Tako da će spot biti ipak malo drugačije naravi, intiman i autorski, kao i sama pjesma  – opisuje Filip nastajanje pjesme i video spota u stvaranju. 

Osim napornog rada na svom prvom albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana, Filip Dizdar je zadnjih mjeseci neumorno tragao i za novim bendom, a krajnjim ishodom je i više nego zadovoljan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje