Obavijesti

Show

Komentari 0

Finski 'maestro' DJ Rony Rex stiže 1. kolovoza u Kalypso

Finski 'maestro' DJ Rony Rex stiže 1. kolovoza u Kalypso
6

U subotu DJ Rony Rex priprema spektakl u klubu Kalypso. Njemu će uz bok za DJ pultom stati odličan resident DJ kluba, Bronxwon, a tu će biti seksi plesačice

VIDEO

Klub Kalypso na plaži Zrće, u subotu 01. kolovoza dovodi jednog od 'najvrućih' finskih glazbenika, i trenutno njihovo najzanimljivije DJ ime, dakle, dolazi house i bass 'maestro', DJ Rony Rex. 

Kalypso ove godine oduševljava i gotovo da nema dana kada neko atraktivno gostovanje ili program ne oduševi brojnu mu publiku. Tako, u subotu 1. kolovoza, uoči Stereoforest festivala, dovodi jednog od vodećih predstavnika DJ scene, produkcije i clubbinga u Finskoj općenito. 

Rony Vartio, bolje poznat kao Rony Rex u rekordnom se roku probio do samog vrha finske clubbing i DJ scene. Počeo je od privatnih kućnih tuluma i underground partya, a danas ni jedan festival elektronske glazbe ili bilo koji ozbiljniji klupski dogašaj ne prolazi bez njega. Od kako je 2014. dobio nagradu za '#1 Upcoming DJ-a' u Finskoj, njegovo ime se ne prestaje spominjati. 

Rony Rex je DJ vrhunske tehnike i sjajnog osječaja za atmosferu i publiku, ali i jedinstvenog stila. On varira, od poskočnih groovy ritmova do žestokih basova. Glatki prijelazi sa 'house' glazbe na 'techno', te s 'trapa' na 'drum & bass' dovode njegove slušatelje u novi glazbeni svijet, slobodan tradicionalnih žanrovskih restrikcija. 

Svirao je uz bok i dobio podršku brojnih kolega vodećih u industriji elektronske glazbe, kao što su: Tommy Trash, Pendulum, Dyro, Borgore, Mark Knight, Feed Me, Headhunterz, Denis Koyu, Starkillers, Basto, Danny Avila, te mnogi drugi. Neizostavno je ime svih relevantnijih finskih festivala, kao: Weekend, Waterland, Neverland, Solarsky, Kosmos i Solar Sound Festival. Plan mu je i dalje jačati finsku scenu, te ju još više približiti svjetskom vrhu. 

U subotu 1. kolovoza priprema spektakl u klubu Kalypso na Zrću. Njemu će uz bok za DJ pultom stati odličan resident DJ kluba, Bronxwon, a tu će biti i neizostavne seksi plesačice, kao i ostali artisti zaduženi za proboj vrhunske atmosfere. Uputite se i Vi u subotu u Novalju i doživite ovaj jedinstveni spektakl elektronske glazbe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama