Obavijesti

Show

Komentari 85

Fit poslije poroda: Okrenule su se zdravoj prehrani i vježbanju

Fit poslije poroda: Okrenule su se zdravoj prehrani i vježbanju
5

Doris Pinčić svakodnevno trči 10 - 15 kilometara u rano jutro dok joj sin još spava, a voditeljici Lani Banely najbitnije je da u kući uvijek ima domaće namirnice

VIDEO

1. Doris Pinčić

Zvijezda serije 'Larin izbor', koja se sve više bavi voditeljskim poslom, ponovo je počela raditi samo šest tjedana nakon što je u veljači prošle godine rodila sina Donata. Prvo je odrađivala samo smjene na radiju, no ubrzo se vratila i snimanjima. Kako bi bila u formi i puna energije, Doris Pinčić (26) je počela zdravo jesti i baviti se sportom. 

Ne voli brzu hranu, a počela je izbjegavati i bijelo brašno. U njezinoj kući nema čipsa, a izbjegava i pizzu. Liniju nakon poroda održava trčanjem. Svakodnevno trči 10 - 15 kilometara i to u rano jutro, prije nego što se njezin sin probudi. Donata je dobila sa suprugom i glazbenikom Borisom Rogoznicom. 

Doris Pinčić Facebook

2. Marijana Batinić 

RTL-ova voditeljica na posao se vratila samo pet mjeseci poslije poroda. Marijana Batinić (33) rodila je početkom veljače ove godine, a već je u lipnju najavila novu sezonu showa 'Ljubav je na selu'. Dok ona radi, njezinu kćer Enu paze svi - od supruga do ostalih članova obitelji. Liniju je vratila samo mjesec i pol dana nakon što je rodila. 

Djevojčicu je dobila sa suprugom Matejem Pašalićem (30). 

Goran Čižmešija

3. Nikolina Pišek

Voditeljica je već mjesec dana od rođenja kćeri Une Sofije pokazivala manekensku liniju. Kako je Nikolina Pišek i sama istaknula, za to je najviše zaslužna genetika, ali i zdrava prehrana koju je prakticirala tijekom cijele trudnoće. Samo pola godine od poroda već je prihvatila ponudu da radi kao voditeljica u showu 'X Factor Adria'. Emisiju je pristala raditi jer nema često priliku biti na projektima uživo, pa joj je bio privilegij sudjelovati u ovakvom formatu. Oko kćeri joj pomaže dadilja, ali i suprug Vidoje Ristović. 

RTL

4. Žanamari Lalić

Pjevačica je uvijek pazila na prehranu, a prije nego što je ostala trudna na društvenim je mrežama često objavljivala i fotografije iz teretane. Zdravom načinu života Žanamari (33) se opet posvetila ubrzo nakon što je rodila kćer Gabrijelu, pa je samo dva mjeseca otkako je postala majka počela nositi uske haljine i hvaliti se oblinama. Uz fotografije na kojima je pozirala u badiću napisala je i da joj nije bitno što drugi misle o njezinom izgledu te da joj je jedino bitno ono što kaže njezin, kako ga je nazvala, mužić.

Kćer Gabrijelu dobila je sa suprugom Marijem Perčićem. 

Instagram

5. Lana Banely

Mjesec i pol nakon rođenja sina Adriana HRT-ova voditeljica Lana Banely imala je svoj prvi voditeljski zadatak, a već četiri mjeseca kasnije zablistala na jednoj modnoj reviji. Brz gubitak kilograma poslije poroda objasnila je tako što joj je, kako je rekla, najbitnije da kod kuće uvijek ima domaće namirnice. Od susjeda i poznanika na selu nabavlja meso, jaja i ostale proizvode iz vlastite proizvodnje. U trudnoći se, kako je rekla, ni nije puno udebljala, a i ono što je dobila brzo je izgubila jer joj je sinčić bio poprilično živahan. 

Dječaka je dobila u braku sa suprugom Andyjem Barom (32). 

Dalibor Urukalović/Pixsell

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije