Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Franka Batelić osvojila priliku da snimi 'hit godine'

Za Franku još ne postoje pjesme koje će ona snimati za svoj album. Tek treba vidjeti hoće li joj se ispuniti želja da pjeva pop-rock skladbe

Danko Vučinović
Foto: Danko Vučinović
9 komentara

U konkurencji sa Mijom Lešinom, Mariom Ponjavićem, i Artemijom Stanić, u finalu Showtimea, pobijedila je 16-godišnja Franka Batelić. Labinjaka je glasače osvojila pjesmom "Ovaj dan" producenta Mire Buljana. Nakon što su ju proglasili pobjednicom, raširila je oči u šoku, ne vjerujući kako je upravo ona bila najbolja u glazbenom showu za pjevačke talente. Sasvim suprotnu reakciju imao je Mario Ponjavić, koji je 'objesio' lice kao da ne vjeruje kako nije pročitano njegovo ime. Mijo i Artemija su pak odmah zagrlili mladu Franku i čestitali joj na uspjehu.
- Pobjedu nisam očekivala. Došla sam se zabaviti u showu - kazala je uzbuđena Franka nakon pobjede. Kandidati su na početku finala nastupili s renomiranim hrvatskim pjevačima. Mijo i Vanna pjevali su njenu pjesmu "Ja ću budna sanjati", a Franka i Guliano izveli su "Bježi od mene". Mario Ponjavić je otpjevao pjesmu "Godinama" s Ivanom Banfić dok su Artemija i Jelena Radan nastupile s pjesmom "Leti do snova". U finalu su se pojavili i natjecatelji koji su ranije ispali iz showa. Filip, Anita, Iva i Mario Sambrailo pjevali su strane božićne klasike. Jacques Houdek je istaknuo i svoju kandidaturu za zvijezdu večeri kada je obučen u Djeda Mraza pjevao "Santa Clause is Coming to Town".

Naši partneri pišu
Message