Show

Komentari 21

Franka je u Zadru zabavljala publiku prije nastupa Rite Ore

Franka je u Zadru zabavljala publiku prije nastupa Rite Ore

Pjevačica je odjenula narančasto crnu haljinu s ljubičastim detaljem, a u kosu je stavila umetke vezane u rep koji su joj dijelom prekrili trudnički trbuščić

Prije nego što je publiku u Zadru zabavila pjevačica Rita Ora (28), atmosferu su prethodno 'zagrijale' Franka Batelić (27) i Domenica (26). Franka je pjevala Rihannin (31) hit 'We Found Love' i pjesmu Charlieja Puta (27) 'Attention', a otpjevala je i singl 'Crazy' s kojim je nastupila na Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pozornici nije skrivala uzbuđenje pa je nastup prenosila uživo na Instagramu. U kosu je stavila umetke vezane u rep koji su joj dosezali do struka prekrivši dijelom trudnički trbuščić koji je nedavno pokazala javnosti. Došla je odjevena u narančasto crnu haljinu s ljubičastim detaljem.

Inače, Franka je nedavno nastupila na glavnom trgu ispred općinske zgrade mjesta Bale. Tada nam je rekla kako se odlično osjeća te je za 24sata potvrdila da ona i suprug Vedran Ćorluka (33) čekaju sina.

- Dečkić je, dečkić... Mali dečkić - rekla je nasmijana Franka. Ipak, ime zasad nije otkrila.

- To bih voljela ostaviti za sebe, to je dosta privatno... Ja sam dobro i sretna sam - zaključila je.

Osim toga, radi i na novim pjesmama te snima novi album. Naime, na jesen izlazi spot i pjesma 'Sve dok sanjaš', na što je veoma ponosna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci