Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Franka sa samo 16 godina postala nova zvijezda

Roditelji pobjednice Showtimea, Franke Batelić, žele da im kći završi školu jer je to najprimarnije. Ona želi uskladiti školu, pjevanje, ples i glumu

Danko Vučinović
Foto: Danko Vučinović
3 komentara

Došla sam ovdje iz znatiželje i nisam sanjala da ću osvojiti prvo mjesto. Kandidati su mi kao braća pa nisam imala natjecateljski duh, rekla je nakon pobjede nova pjevačka zvijezda Franka Batelić rođena u Rijeci. Učenica drugog razreda gimnazije u Labinu posljednja dva mjeseca izbivala je iz škole, no nadoknadit će sve obveze jer je odlična učenica. Franka živi u Rapcu, a osim pjevanja, bavi se glumom i plesom. Prije “Showtimea” nastupala je u predstavi na talijanskom jeziku “Le Donne Troiane”. U pjevanje se zaljubila još kao mala u zboru Mini Kantanti. Veliku potporu dali su joj mama, tata i mlađi brat. Roditeljima je primarno da završi školu. Vesele se kćerinu albumu i žele da to bude urbana glazba za mlade, a Franka zna što želi.
- Neću se povoditi i dati da me usmjeravaju. Željela bih pjevati pop-rock ili r’n’b - dodala je Franka, kojoj su uzori Whitney Houston, Alicia Keys i Beyonce.

Naši partneri pišu
Message